1buc Agita Șanfrenare Fișier 36 de Grade End Conice-Culoare Fișiere pentru Lutier Unghi Instrument

w189576

53.74lei

-23.02

76.76lei

-29 %

Produs nou

culoare: Alb

Material: PVC + Metal

Frecare redusă fișiere pentru a agita se termină.Un instrument neprețuit pentru o perfectă agita locuri de muncă instrument unic, material cu frecare redusă, 36 de grade

Cu o mișcare rapidă, mișcare lină, acest fișier unghiuri toci capetele și le face gata pentru fret dressing și lustruire.

Recomandat pentru utilizarea cu atât tradiționale nichel-argint amestecuri și oțel inoxidabil freturi.Este, de asemenea, util pentru a lucra pe instrumente utilizate cu gât care nu sunt drepte.

Potrivit pentru finisare off agita locuri de munca pe chitara, bas, banjo, și alte instrumente traforate.Un must-have instrument pentru pro lutier magazine și acasă magazine la fel.

Continut Pachet:1* Agita Șanfrenare Fișier

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: fret leveling fișier marea britanie, chitara de lutier instrument, stewmac fret leveling fișier, se agita de teșire, șanfrenare, fișierul, fișier agita, lutier, diy agita conice fișier, lutier instrument pentru chitara, dopro agita fișier, se agita

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare