Comerciale din Oțel Inoxidabil de gaz filtru de vată de zahăr DIY vata pe băț mașină de lux periat mașină de vată de zahăr 1 buc

w189446

280.08lei

-49.42

329.50lei

-14 %

Produs nou

Comerciale de gaz filtru de vată de zahăr din Oțel Inoxidabil DIY vata pe băț mașină de lux periat mașină de vată de zahăr 1 buc

Dacă aveți orice altceva pentru a înțelege, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cu atenție.

Parametrii de produse

Nume: Comercial Gaz Mașină De Vată De Zahăr

Număr produs:GL1202

Tensiune de alimentare: 12V(vă rugăm să cumpere baterie de 12v locale,)

Material: otel Inoxidabil

De Operare Pașii De Mai Jos:

1. Verificați dacă fiecare parte este flexibil.Buna funcționare.

2. Conectarea la butelia de gaz, deschideți robinetul de gaz, pentru a regla puterea de foc, si se incalzeste duza pentru trei minute.

3. Atunci când zahărul este turnat în centrul duzei cu o lingură mică, zaharul este topit repede, iar duza este rotit în funcție de comutator, care este, de zahăr este descărcată.Folosiți un mic băț de bambus pentru a încheia linia de zahăr în bazinul de a forma un grup mare de bezele.

Măsuri de precauție:

1. Menține o anumită temperatură (despre 150degree C).Dacă temperatura este prea mare, culoarea de nalba mare se va transforma galben și amar.Atunci când temperatura este scăzută, zaharul nu va deveni mătase.Temperatura este controlată de supapa de reglare.

2. Aspersoare tifon este curățat la timp și ținute deschise.A nu se folosi aspersoare și tifon pentru a arde cu apă fierbinte.

3. Dacă filtrul este deteriorat, utilizați-l după înlocuire.

Afișare produs

Vă rugăm să rețineți ca mai jos:

Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport"(368.42 usd), ne va ajuta pentru a aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port!

Dacă de transport maritim, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

Dacă alegeți DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, ne va ajuta pentru a aranja transportul de international expres și direct, livrare la adresa ta(ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!

1)În scopul de a proteja obiecte și de a evita orice daune la procesul de transport maritim, atunci Când primiți pachetul, Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul / bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local ARAMEX / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.Apoi să ia fotografii pentru aparat deteriorat și pachet, trimite imediat un mesaj la noi, ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

2)dacă aveți orice problemă cu privire la produs sau de transport maritim, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.

3)Și feedback-ul dvs. este extrem de important pentru magazinul nostru, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și server-ul nostru ,după ce a confirma această comandă, vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, avem, de asemenea, vă va da "PERFECT 5 STELE",

Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Etichete: biliard cadou, agricole, utilaje agricole, pro filtru de floricele de porumb, bomboane de bumbac filtru, bumbac machin, bomboane machin, mare tricicleta pentru adulti, capsulă mașină, ursuz, găluște chineză filtru de mașină

Funcția Gaz Mașină De Vată De Zahăr
Numele Gaz Mașină De Vată De Zahăr
Accesorii Alte
Nume De Brand LZHZXY
Putere (W) 0
Numărul De Model Tip Gaz
Tensiune (V) Baterie de 12v(nevoie pentru a cumpara local )
Tensiune 12V
număr produs GL1202
Material Din Oțel Inoxidabil
Certificare Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare