Caz de telefon pentru Alcatel 1S 2020 Caz Acoperire de Lux Flip Portofel din Piele PU Caz de Afaceri pentru Alcatel 1S 5028Y 5028D 2020 Coperta de Carte

w189417

16.07lei

-1.79

17.86lei

-10 %

Produs nou

Caz de telefon pentru Alcatel 1S 2020 Caz Acoperire de Lux Flip Portofel din Piele PU Caz de Afaceri pentru Alcatel 1S 5028Y 5028D 2020 Coperta de Carte Capa Descriere Produs 1.100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate, cu bun ambalaj. 2.Material: de Înaltă Calitate din Piele PU + Lipit PVC Curea de Acoperire. 3.design cu stand titular de funcție, prop telefonul orizontal pentru hands-free vizionare. 4.Caracteristici: Proteja telefonul de la zgârieturi și chips-uri, murdarie si lovituri 5.Culoare: Negru, Maro,Verde,Roz,Rosu.

Descriere Produs: 1.Brand :Vsytereco 2.Piele PU + TPU Moale de Silicon ( Ultra-subțire și rezistent Ușor de instalat ) 3.Oferta instant toate în jurul valorii de protecție de la zgârieturi 4.Modele ca Portofelul Husă de Caz ,sloturi pentru Carduri si un buzunar interior pentru realizarea de IDENTITATE, bani și cărți de credit; 5.A făcut de bună calitate din piele PU și TPU moale material, Oferă o protecție maximă și previne zgârieturi, chips-uri și murdăria de acumulare.

Se întoarce și Politica Schimburi:

Vom accepta returnare și schimb daca produsul are vreun defect.Vă rugăm să ne contactați în termen de 15 zile cu privire la orice probleme.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi o experiență plăcută la cumpărături.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a atinge satisfacția dumneavoastră,dacă aveți orice problemă sau preocupare cu achiziția dvs.,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Feedback-ul:

Stimate client, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.Va fi apreciat foarte mult.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.Observație: Fiecare model este diferit, vă rugăm să alegeți modelul dumneavoastră de telefon, daca nu confirma, puteti sa ne contactati inainte de a comanda , vă rugăm să don\\'t vă faceți griji despre imagine, va vom trimite corectă telefon caz pentru tine.

Etichete: 1s alcatel caz, alcatel 1s 2020 de acoperire, acoperi alcatel 1s 2019 caz, nota 10, carte mare note, Alcatel 3L 2020, 360 de caz nota 5, alcatel telefon, capacul notebook, alcatel 1se acoperi

Telefon Compatibil Pentru Alcatel
Tip Husa Flip
Nume De Brand VSYTERECO
Tip Accesoriu Telefon Mobil Sac De Cazuri
Design Drăguț,Simplu,afaceri
Inventar În Stoc
Origine NC(de Origine)
Material Husa silicon+piele pu
Funcția Anti-knock,Murdăria rezistentă la
Caracteristici Caz&Capac
Compatibil Marca ALCATEL
Compatibil Alcatel Model 1 Pentru Alcatel 1S 2020 5028Y, 5028D

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare