Pentru Volkswagen VW Scirocco non proiector cu Halogen faruri Smd Led Angel Eyes kit Excelent Ultra luminos iluminare DRL

w189361

92.75lei

-61.83

154.58lei

-39 %

Produs nou

Draga prietene: Daca comand acest produs astăzi, vă va elibera pentru a obține 1 buc inel de chei.Vă rugăm să nu ratați această oportunitate

Spec: 1,calitate de Top SMD 3528 super luminozitate LED 2,Poate fi folosit pentru masina de faruri-marker angel eyes 3,Total 4 bucati de inele sau 2 buc inele atât pentru faza scurtă și faza lungă; 4,agresiv, dar curat si elegant cu LED-uri.Este perfect pentru Bimmer dacă ați achiziționat standard pachetul de bază, dar doriți să faceți upgrade masina ta pentru a o mai de lux.

Caracteristică: 1.Fără erori și fără interferențe radio; 2.Lumina este de protecție a mediului și de economisire a energiei 3.Temperatura este scăzută 4.Bună rezistență la vibrații și emit stabil

Sfaturi De Instalare: 1.Această instalație necesită coace si se deschide faruri lămpi 2.Datorită faptului că acest produs necesită adeziv aplicații, cum ar fi folosind lipici sau bandă dublu adezivă 3.Vă recomandăm profesionale de instalare pentru acest produs

Putem face orice vehicul pentru tine, cu inventar mare de dimensiuni inel.Contactați-ne pentru informații.

Vă rugăm să asigurați-vă că farurile de la mașină sunt la fel ca fotografiile de mai jos, în caz contrar vă rugăm să nu comandați și să mă contactați.Multumesc.

Instalarea Efect(exemplu)

Transport

1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Unor zone izolate.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând

posibil cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Plata:

1. Acceptam Alipay,Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor escrow.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă puteți verifica imediat după licitație este de peste, așteptați câteva minute, și apoi la rejudecarea cauzei de plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Garanție:

1. 24 luni Garantie de Producator.Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

4. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.Politici:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

4. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la licitația de pe și de a câștiga această licitație!

Etichete: drl led, masina lentile, bmw știulete de led angel eyes, lampă cu halogen cu led, bi cu halogen, lumen proiector, vw vento proiectoare, bi condus len, galaxi proiector, sticker vw

Tip De Material PC+smd led angel eyes inele
Tensiune 12V
Caracteristici Speciale zilei de Iluminat și decor
Tip De Element Lumina De Zi
Sursa De Lumina led
Origine NC(de Origine)
Temperatura De Culoare 6000K
Anul aplicabile 2008 - 2013
Aplicație specială gama DRL
Garanție 1 An
Numele Modelului SMD Ange Ochii
Timp De Viață mai mult de 50.000 de ore
modele de masini Pentru Volkswagen VW Scirocco non proiector
Nume De Brand HochiTech

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare