Cărucior Pentru Copii Organizator Geantă-Mamă Suport Pentru Pahare Sticla Sac Cârlige De Agățat Scaun Cu Rotile, Cărucior Babyzen Yoyo Gogoriță Yoyaplus 3

w188705

69.89lei

-17.49

87.38lei

-20 %

Produs nou

Universal Cărucior Părinte Suport Pentru Pahare Sticla Sac Cârlige De Agățat Scaun Cu Rotile, Cărucior Organizator Geantă Babyzen Yoyo Gogoriță Yoya

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă calitate.Material:oxford pânză și pânză impermeabilă de Culoare: ca foto Dimensiuni :lungime *lățime*înălțime de aproximativ 37*17*15 cm de Pachete: 1 * Mami Sac

Atenție: 1. Acolo ar putea fi ușor diferența de culoare,din cauza setările monitorului. 2. Cu diferența de metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2 cm în mărime de abatere (1cm=0.39 inch).Vă mulțumim pentru înțelegere!!

Picătură De Transport Maritim De Servicii. 1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi. 2.Pentru USA/CA /RU de transport maritim este rapid. 3.Prioritare de transport,rapid de transport maritim în termen de 48-72 de ore. 4.Nici o factură sau chitanță sau materiale promoționale incluse.

Plata:

Acceptam Alipay aici,Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, numărul de telefon etc.

Livrare:

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale.Compania noastra nu face responsabil pentru orice taxe vamale din țara de destinație.

Elementele sunt expediate din china folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 16 la 35 de zile lucrătoare.

Returnare Și Rambursare:

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit, costul de Livrare este suportat de către cumpărător.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul POZITIV și 5 STELE, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face tot posibilul pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: accesorii gogoriță, nuna carucior suport pentru pahare, gogoriță fox, sageata de bambus, gogoriță donkey, yo cărucior yoya, profesionale yoyo, textile babyzen yoyo, multe gogoriță, probleme gogoriță cameleon

cărucior pentru copii accesorii buggy accesorii
geanta carucior cărucior sac organizator
Cărucior Organizator sac pentru cărucior
Tip Cârlig
culoare Rosu + albastru, gri + rosu, verde + gri, violet + albastru, albastru + gri
Numărul De Model EY138A
Accesorii Cărucior Cărucior Pentru Copii Accesorii
Certificare EN
Geanta Pentru Scaune Cu Rotile Cărucior Organizator
textura de material Oxford
Accesorii Pentru Copii Accesorii Cărucior
Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă 2-3Y
buggy organizator suport pahar pentru carucioarele
Material Poliester

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare