Dongle USB Bluetooth 5.0 Audio Receptor-Transmitator cu afisaj LCD 2IN1 Mini Jack de 3,5 mm AUX USB Wireless Adapter pentru TV, PC-uri Auto

w188590

23.23lei

-4.76

27.99lei

-17 %

Produs nou

descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

caracteristică:

1.DESIGN NOU: primul receptor Bluetooth cu un ecran LCD a venit.Puteți avea toate informațiile de streaming wireless de stare de la o simplă privire la ecran.Acesta arată starea conexiunii Bluetooth.

2.BLUETOOTH 5. 0 RECEPTOR: Instalat cu Bluetooth 5. 0 cip, VAOLRO nou receptor fără fir pentru muzică are o performanță de neegalat cu de 2 ori viteză de transmisie mai rapid, mai puternic stabilitatea conexiunii și mai largă gamă de semnal de 10M decât versiunea mai veche.

3.BLUETOOTH COMPATIBIL: Acest Bluetooth audio adapter suport de 3,5 mm aux audio, și, de asemenea, compatibil cu toate smartphone-uri, dispozitive audio bluetooth (Bluetooth căști, boxe Bluetooth și mult mai mult).

4.EMIȚĂTOR RECEPTOR MODUL: 2in1 proiectare, prin utilizarea acestui adaptor wireless, puteți trimite și primi toate audio în mod liber și cu ușurință.Emițător permite TELEVIZOR, Receiver AV, Radio și alte surse audio dispozitive pentru a reda muzică la căști Bluetooth sau difuzoare; Receptor vă permite non-Bluetooth dispozitive, cum ar fi sistemul stereo de acasă sau Receptor AV și transmite wireless muzica de pe telefonul tau mobil/PC.

5.SUNET CLAR: A2DP suport vocale, devine audio de înaltă calitate de sunet, și oferă 30 de metri funcționare gama cu bună performanță, vă oferă o experiență bună atunci când răspunde la telefon sau vizionarea de spectacole.În scopul de a obține un sunet clar, noi NU recomandăm utilizarea de 3,5 mm Bluetooth transmițător-receptor, în timp ce de încărcare.

6.FUNCȚIA WIRELESS: Vreau sa ma uit la fotbal/fotbal / Box / joc de Golf târziu în noapte, fără să-l trezească pe nimeni?Aceasta este o mare ales pentru tine.Transmițător Bluetooth funcția wireless fluxuri audio pentru boxe Bluetooth sau casti de la TV sau media mai vechi dispozitive cum ar fi playere portabile că lipsa de built-in Bluetooth.

Doar Bluetooth transmițător și receptor, fără a include alte accesorii din imagine demo!

caietul de sarcini:

Tip produs: Bluetooth transmițător și receptor

Material: ABS

Culoare: Negru

Dimensiuni: 62x25x13.3mm/2.44x0.98x0.52in

Transmisie de semnal de distanță: 10m

Interfață de intrare: 3.5 mm

Tensiune de intrare: DC / 5V

Bluetooth fișiere de configurare: V5.0 EDR, A2DP, HSP, AVRCP

Nu este nevoie de a conduce, plug and play

Nici o baterie internă, externă de alimentare

Cantitate: 1

notă:

Nu ambalaje de vânzare cu amănuntul.

Tranziție: 1cm = 10mm = 0.39 inch

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3mm de eroare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de licitare.

Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a proiectului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1x Bluetooth transmițător și receptor

Etichete: android, pc-uri auto, Bluetooth, bluetooth primit, bluetooth vikefon, dongle bluetooth orico, bluthooth, alloyseed bluetooth, audio bluetooth transmițător pentru tv, akg adaptor bluetooth, bluetooth dongl

Nume De Brand JINSHENGDA
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare