Megaorei 2 Viziune de Noapte domeniu de Aplicare Camere de Vânătoare animale Sălbatice Capcana Infraroșu Led-uri IR de Exterior HD720P Camere ir 850nm IR

w18830

321.16lei

-321.16

642.32lei

-50 %

Produs nou

Megaorei 2 Viziune de Noapte domeniu de Aplicare Camere de Vânătoare animale Sălbatice Capcana Infraroșu Led-uri IR de Exterior HD720P Camere ir 850nm IR

INSTALARE VIDEO

Megaorei 2 Viziune de Noapte domeniu de Aplicare ,cu un design excelent ,puteți instala rapid în câteva minute.

FABRICA DIRECT

Suntem producator, specializata in design profesional de producție și de viziune de noapte dispozitive, vă poate oferi cel mai bun preț și calitate.Uita de intermediari ale căror prețuri sunt ridicate și de calitate nu pot fi controlate direct, ALEGE-NE,ALEGE SPECIALITATE

ULTIMA ACTUALIZARE MEGAOREI2

1. Este adevărat digital 720P HD , înregistrare video și să ia funcția de foto,Adăuga mai multă distracție la activitățile de vânătoare. 2. Cu Laser IR,400 de milioane de view range în întuneric complet. 3. Design rezistent la socuri, mai durabile.Cumpara doar acum!și experiența interesantă aventură de vânătoare cu prietenii.

CERINȚELE RIDICATE, DE ÎNALTĂ CALITATE

VIZIUNE DE NOAPTE CAMERA DE VÂNĂTOARE 1. Mulți producători numai efectueze inspecții aleatorii în timpul producției, și produsul rata de defect este foarte mare. 2. Cu toate acestea, ne-am inspectați toate piesele și produsele finite, și rata de defect este mai puțin de o miime.VĂ RUGĂM SĂ FIȚI SIGURI DE A CUMPĂRA.

200-400M VIZIUNE DE NOAPTE

1. Obișnuiți cu infraroșu IR poate vedea doar aproximativ 100 de metri, Megaorei 2 cu laser IR, se poate vedea 200-400 de metri, în întuneric complet timp de noapte! 2. Cele mai multe produse similare utilizarea semnalului analog display-uri, care efect ca un vechi TELEVIZOR alb-negru.Megaorei 2 cu înaltă soluție 720P display,Spune la revedere de la ecran complet alb și negru fulgi de zăpadă.Tu nu va fi dor de fiecare moment minunat de aventură de vânătoare.

INSTALARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Megaorei 2 Viziune de Noapte domeniu de Aplicare Camera de Vânătoare,cu un design excelent ,puteți instala rapid în câteva minute . 1. Pune 2 buc de baterii tip 18650 (nu sunt incluse) în compartimentul bateriei de pe ecran, pune-1 buc într-lanterna cu Laser. 2. Montați display si lanterna cu Laser pe vizorul optic cu monteaza. 3. Reparatii camera tub în partea din spate a ocularului de vedere optic. 4. Porniți dispozitivul și rotiți obiectivul aparatului de fotografiat (în interiorul tubului) pentru a ajusta focalizarea pentru a obține imagine clară.

CLARIFICA AJUSTARE

1. CAMERA Roti de lentilă aparat de fotografiat până la efectuarea țintă prezentate în mod clar în ecran 2. LANTERNA Reglați lanterna lungime pentru a găsi cea mai bună luminozitate

PRIETENOS INTERFAȚĂ DE OPERARE

Megaorei 2 Viziune de Noapte domeniu de Aplicare rezolutie HD 720P Camere foarte ușor și convenabil de a opera prin apăsați butoanele de pe partea din spate a afișajului.Noi oferim mai multe opțiuni de limbă,inclusiv limba ENGLEZĂ, RUSĂ, SPANIOLĂ, FRANCEZĂ, PORTUGHEZĂ, ITALIANĂ.

BREVET DE DESIGN ,65-70MM LUNGIME BATERII COMPATIBILE

Baterie 18650 3pcs necesare, 2 buc pentru Afișare 1 buc pentru Lanterna (Bateria nu este inclusă datorită transport de control) În piață ,cele mai multe de noapte viziune domeniul de aplicare de afișare pot folosi 70MM baterii ,dar cu design brevet ,indiferent de 65 sau 70 MM lungime bateriile sunt compatibile .Izvoarele de la ambele capete ale bateriei cutie poate tine bateria bine.Nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la baterie desprinde din cauza o reacție violentă a împușcat.

EXCELENTĂ REZISTENȚĂ LA ȘOC FUNCȚIE

Atunci când fotografiați în aer liber, va exista o puternică reacție,de slabă calitate sau produse de BRICOLAJ,După utilizarea pentru o perioadă de timp, unele componente se poate desprinde, provocând echipamentul să nu funcționeze în mod corespunzător.Vom folosi materialele de silicon pentru a proteja importante componente care sunt ușor de deteriorat din cauza impactului puternic.Acest silicon design de ambalaj dă Megaorei 2 SUPER-REZISTENȚĂ la ȘOC FUNCȚIE.

PUTERNIC PROCESUL DE AMBALARE

Distanța de transport internațional este de mult timp.Am conceput un pachet special pentru export,să se Asigure că mărfurile sunt livrate în stare bună. 1. Fiecare componentă este împachetat separat într-o pungă cu bule 2. Pune ambalat piese într-un elegant și greu cutie de cadou 3. Utilizați bule saci în afara cutie de cadou 4. În cele din urmă împachetați-l într-un sac de ambalare, și atașați express notă.

NOTĂ IMPORTANTĂ

Pentru a închide aparatul, vă rugăm să apăsați lung butonul de ALIMENTARE de pe partea din spate a ecranului (butonul ON/OFF), sistemul va salva fotografia și filmul în mod automat, atunci puteți trece comutatorul de pe compartimentul pentru baterii de PE partea pentru a închide alimentarea cu energie.AVERTISMENT: Dacă opriți alimentarea fără să apăsați butonul de ALIMENTARE de pe primul ecran, imaginea și fișiere de film vor fi DETERIORATE!

Etichete: viziune de noapte camera, pentru hunt, pard 008, lampa pentru bucatarie sub cabinet, domeniul de aplicare termică, ir pe luneta, Led-uri ir 940nm, nv007, vânător domeniul de aplicare, foto capcana

Nume De Brand Megaorei
Display HD720P
Înregistrare Video Înregistrare Video
Numărul De Model megaorei2-6
Origine NC(de Origine)
Ia-Foto Ia-Foto
Baterie 18650(opțional)
Rezistența La Șoc Da
Gama de viziune de noapte 200-400M
Incarcator opțional

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare