13PCS Cuțit Set de scule DIY Cuțit de Metal Artizanat Cuțit de Tăiere Model de Reparare Multifunctional Bisturiu de Artă

w187839

16.80lei

-5.33

22.13lei

-24 %

Produs nou

Nume: 13-piesă de sculptură cuțit

Material: otel SK5

Caracteristici:

Multi-funcție, mai multe capete de tăiere, hârtie de tăiere freze, capete de tăiere poate fi ușor demontat, lama este ascuțită și durabil.

Potrivit pentru majoritatea de hârtie de tăiere entuziaști, incepatori hârtie de tăiere, incepatori realizarii de produse artizanale, elevii de hârtie de tăiere, școală de artizanat lecții.【】 Instrucțiuni:

1. Se introduce capul de tăiere în mijlocul decalaj între capul de tăiere, și strânge în mod corespunzător cutter cap de nuci, atunci acesta poate fi utilizat.

2. Metoda de mână este la fel cum ai ține un pix.Forța ar trebui să fie adecvate, și direcția de forță ar trebui să fie în concordanță cu direcția lamei pentru a evita orizontală provocare.

3. Pentru a proteja lama și prelungi timpul de utilizare a lamei, un pad sau placă de ceară ar trebui să fie plasate sub regimul de hârtie atunci când tăiere hârtie.Nu este recomandat pentru utilizarea pe cauciuc, sticlă, marmură, lemn, tabla!

Lista de ambalare

13* Lama

3* Carver se ocupe de

Etichete: kestrel, cuțit, nakiri cuțite, Full tang, hârtie bisturiu, lama de bisturiu, multitul, bisturiu, cutit de bucatarie set, cuțit de vânătoare

Caracteristică 1 Multi-funcție
Material Mâner Lemn
Caracteristică 3 hârtie de tăiere freze
Caracteristică 2 mai multe capete de tăiere
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Origine NC(de Origine)
Tip cuțit tool
Numărul De Model cuțit tool
Materialul Lama Alte
Caracteristică 4 lama este ascuțită și durabil
Material Otel SK5
Utilizarea DIY sculptură
Nume De Brand Hokerbat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare