RF 433 433 mhz Lumina de Perete, Comutator Tactil 1gang 2gang 3gang Wireless RF433 senzor Telecomanda Touch Comutator Standard UE

w187593

31.73lei

-9.48

41.21lei

-23 %

Produs nou

1/2/3 Banda 433mhz fără Fir la Distanță de Perete de Lumină Atingeți Comutatorul Wireless RF433 senzor Stick Remote Touch Comutator Standard UE Nu neutru caietul de sarcini: Nominală operațională tensiune: 110V-240V AC Material: panou: Ultra clear geam panou Spate shell: foc de restricție de Tip PC: 1/2/3 Gasca Touch Comutator, ( funcția de atingere și controlate de la distanță de control) Culoare: Alb / Negru / Aur Încărcare putere: 3-300w/bandă; (Notă: Dacă utilizați LED-uri sau de energie saning bec, sarcina de putere ar trebui să fie mai mică decât 100w/gand; Sarcina nu se poate conecta cu inductanță balast drived lampă fluorescentă) temperatura de Lucru de radiații: -20 grade - 60 grade Frecventa de Operare:50/60Hz umiditate Relativă:10%-95% timp de Viață:100000 ore Caracteristică: Monostrat de cristal panou de sticlă, fără decolorare, elegant și elegant panou Integrat de proiectare, rezistent la apă și anti-târâtor, în condiții de siguranță pentru a utiliza Touch control asigură o durată de viață mai lungă decât comutator mecanic

Control de la distanță de asociere

(sutibale de la distanță RF433 comutator serie)

1. Cum să utilizați un buton pentru a porni sau opri?

Apăsați pe atingeți butonul pentru câteva secunde atunci când sună un semnal sonor, apoi apăsați distanță orice cheia, pornirea și oprirea de control poate fi realizat.

2. Cum să utilizați un buton pentru a-l activa?

Apăsați pe atingeți butonul pentru câteva secunde atunci când două inele beep, apoi apăsați distanță orice cheie, putere PE control poate fi realizat.

3. Cum să utilizați un buton pentru a-l opri?

Apăsați pe atingeți butonul pentru câteva secunde atunci când sună de trei beep, apoi apăsați distanță orice cheie, power OFF de control poate fi realizat.

4. Cum pentru curatare cod?

Apăsați pe atingeți butonul pentru câteva secunde atunci când inele de patru beep-uri, apoi de cod va fi șters.CONSIDERENTE de SECURITATE: 1,Instalați produsul în caz de oprire de 2, nu instalați în mediu umed 3, să nu depășească sarcina utilizată. 4,vă Rugăm să urmați instrucțiunile corect instalat. 5. Comutatorul trebuie să fie instalat fără energie electrică,de energie electrică trebuie să fie porniți după instalare (capac sticla touch panel), atingeți pentru testare după 10 secunde, sau comutatorul nu va funcționa bine.Pachet inclusiv: 1 x comutator tactil și controler de la distanță (ca alegerea ta, ca imagine a arătat, de exemplu, dacă alegeți "numai RC ", ne trimite numai lipicios controler de la distanță ca imagine a arătat ) 1x Condensator 2x șuruburi 1 x manual de utilizare, Acolo sunt două culori, Dacă alegeți negru, te voi trimite toate negru comutator și controler de la distanță .Notă: 1. 1gang are un singur buton, 2gang are două butoane, 3 banda are trei butoane, vă rugăm să știu asta!( Modelul pe parnel este dublu cerc ca poza principala a arătat). 2.Stick-ul comuta telecomanda nu include bateria, modelul este CR2032 , este bine pentru a pune 1buc baterie în telecomandă, aveți nevoie să-l cumpere în magazin local.

Distanța de 50 de metri că stick-ul comuta reach este fără interferențe, de obicei, aproximativ 30 de metri.

Acolo este un condensator împreună cu comutatorul, dacă lampa luminează intermitent, trebuie să vă conectați cu condensator.De mai jos arată două moduri de a conecta, puteți alege una din asta.

Etichete: unitate de control, trabuc poster, Fotografia, comutator wifi, sârmă comutator de perete, fondul pentru petrecerea de ziua, unitate de control comutator, dispozitiv de management de cab wireless, bluetooth audio comutator de control, magnet comutator reed

Este Dispozitiv Inteligent No
Tensiune 110-240V AC
Nume De Brand BgerLine
Caracteristică Control De La Distanță
Material Plastic
Numele smart touch comutator
Materialul de panou clar geam panou
Garanție 1
Tip De Element Switch-uri
Certificare ROHS
Tip Comutator Control De La Distanță
culoare alb și negru culoare
Origine NC(de Origine)
Materialul din partea din spate foc restricție PC
Caracteristici Wireless Smart Switch
Distanța De La Distanță 30m
Curent 5A

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare