Cangur Portofel Piele Barbati Portofel Scurt Barbati Portofel Suport Card de Mare Capacitate Ambreiaj Cutie de Cadou

w187479

48.37lei

-20.74

69.11lei

-30 %

Produs nou

Cangur Portofel Piele Barbati Portofel Scurt Barbati Portofel Suport Card de Mare Capacitate Ambreiaj Cutie de Cadou

Piele de îngrijire

1. Curat umezeala și murdăria de pe piele cu un prosop uscat, curățați-l cu o piele de soluție de curățare, și apoi se aplică un strat cu o piele brightener.Acest lucru va menține articole din piele moale și confortabil în orice moment.Nu supraîncărcați produse din piele, pentru a evita daunele cauzate de frecare cu dur și obiecte ascuțite, pentru a evita fierbere în soarele fierbinte, friptura sau stoarce, nu se apropie de produse inflamabile.Nu se udă, nu te apropii de acid elemente, vă rugăm să folosiți o cârpă moale pentru a evita zgârieturi și murdărie.

2, piele absorbția este puternic, ar trebui să acorde o atenție la antivegetative, de înaltă calitate mată de piele ar trebui să acorde o atenție specială.Dacă nu există pată pe piele, ștergeți-l cu o cârpă curată, umedă cârpă de bumbac și un detergent, apoi se lasă să se usuce în mod natural.Încercați să-l într-un colț discret înainte de oficial-l folosească.

3, piele, riduri, pot fi calcate cu fierul, temperatura poate fi controlată între 60-70 ° C. atunci Când călcat, folosiți o cârpă de bumbac subțire la linia de călcat pânză, și să păstreze în mișcare de fier.

4, piele pătată, puteți folosi piele de lustruit agent de glazurare, nu utilizați piele pantofi pentru a freca.În general unul sau doi ani - cea de-a doua lumina poate menține moliciune și luciu de piele, și poate prelungi durata de viață.

5, piele este cel mai utilizat de multe ori, și de multe ori frecat cu amendă de flanel.Dacă ați fost expus la ploaie sau mucegai, utilizați o cârpă moale, uscată pentru a șterge de pe apă sau mucegai.

6. Dacă există o băutură pe piele, imediat se usucă cu o cârpă curată sau cu un burete, și ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a lasa sa se usuce in mod natural.Nu sufla uscat cu un uscător de păr.

7. Dacă este pătată cu grăsime, ștergeți-l cu o cârpă uscată.Restul va fi în mod natural disipată sau curățate cu detergent.Acesta poate fi, de asemenea, eliberat cu pudră de talc și praf de cretă.Nu frecati cu apa.

8. Cazul în care pielea este deteriorat sau deteriorate, vă rugăm să ceară imediat pe profesionist să-l repare.Dacă este un crack mic, oul poate fi reperat de la fisura și sparge pot fi lipite.

9, din piele nu poate fi focul la cuptor sau direct expuse la soare sub soare, se va duce la piele deformare, fisurare și decolorare.

10, bunuri din piele ar trebui să fie utilizat pentru a șterge din piele soluție de întreținere.Cu toate acestea, ar trebui remarcat faptul că, în funcție de cortex, cel mai bine este de a cere cortex înainte de utilizare, și apoi se aplică o soluție de întreținere pentru partea de jos a sac sau sac, etc. pentru a testa dacă acesta poate fi aplicat.

11. Atunci când produse din piele sunt din velur (piele de cerb, anti-blana, etc.), scoateți-le cu o cârpă moale animale perie de păr.De obicei, astfel de produse din piele nu sunt ușor pentru a elimina ca urmare a răspândirii gras suc, asa ca cel mai bine este să stai departe de accesoriu lucruri, inclusiv guma de mestecat sau bomboane.Atunci când a scoate acest tip de piele, asigurați-vă că pentru a șterge-l ușor pentru a preveni sac de a fi prea alb și lăsând urme.

12, piele de brevete, deoarece este predispus la fisuri, astfel încât utilizarea trebuie să fie deosebit de atenți, de obicei, doar utilizați o cârpă moale pentru a șterge cu o batistă.

13. Dacă pielea are fisuri, folosiți o cârpă cu o unsoare specială și apoi ștergeți-l ușor.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să nu uitați să lăsați-ne feedback-ul pozitiv (5 stele).Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Satisfactia dumneavoastra urmărirea noastră țintă.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele.multumesc

Reveni

Deși avem mare încredere în calitatea și prețurile produselor noastre, nu putem garanta orice cumpărător ar fi 100% mulțumit cu ei.Dar indiferent de ce, noi promitem că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema a avut loc în timpul tranzacției.pentru mine, Onestitate în toate zilele ne arătăm valoarea .

Dacă doriți o rambursare din cauza element defect sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut.taxa referitoare la intors corespondență ar trebui să fie depășit de unul singur.

Etichete: mare pungă portofel, vest portofel barbati, bogesi bărbați portofel, portofel din piele de cangur, arcade minge de sus, cangur portofel, plaja poseta de monede, cangur bărbați, portofel barbati din piele, tcgad portofel din piele pentru bărbați

Compoziția Materialului pu
Imagine căpitanul jack sparrow
Portofel Numărul de Pliuri 3 zhe
Lățime Produs 2.5CM
Decor Broderie
Materiale De Captuseala Antimagnetic Captuseala
Numărul De Model GFG7789
Element De Lungime 9.5cm
Elemente Populare Cusaturi
Lungimea Scurt
Material PU piele
Model Tip Solid
An și Sezon de la Lansare 2020 nian Vara
Tip De Închidere Fermoar & Hasp
Nume De Brand NoEnName_Null
Duritate MOALE
model Culoare Solidă
Articol Greutate 150g
Metoda De Prelucrare MOALE
Categorii de SURSE Off-the-Shelf
Interior Titularul Cardului
Dacă Inventar Is
Portofel Lungime Scurt
Valiza Forma modelul vertical, în formă pătrată
kai gai fang shi Trage-Catarama
Cererea de Gen De sex masculin
Material Principal PU
Înălțime Element 12.5cm
Portofele Standard Portofele
Gen BĂRBAȚI
Stil Petrecere a timpului liber
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare