Muay thai sac greu sta kick box PU Perete Pumn Saci de Box sac de box antrenament Taekowndo Formare Sac de box sac

w187146

20.30lei

-5.41

25.71lei

-21 %

Produs nou

Descriere Material: piele PU și spumă Dimensiune: Aprox 20*20*10 cm/ 7.9*7.9*4inch Greutate: Aproximativ 200g mai Recente panza versiune, nu trageți exterioare de deformare + permanent și durabil linie de deformare Taekwondo pentru a afla de formare necesare sida, și a lovit un sentiment de ergonomie excelenta si de uz profesional, de design de optimizare de suprafața țintă, vă ajută să obțineți cele mai bune practici în vigoare, țintă organismului de a lupta Lovit de suprafață durabil.Perete țintă, care este potrivit pentru formare de zi cu zi, dar, de asemenea, adecvat pentru utilizare acasă, atunci când de formare, Tae Kwon Do a învăța esențiale aparate personale Cum Să utilizați pentru a închide (paste) pe perete, exercițiu-inch proaspete, direct lovitură cu un simplu, convenabil și la prețuri accesibile.Feedback: vă Rugăm să nu ne lăsați feedback-uri negative, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problemele în primul rând, vom rezolva problema și să dea o mulțumit de soluție,Multumesc mult!!

Servicii 1. Satisfactia ta, scopul Nostru. 2. Suntem dedicati pentru a oferi clientilor nostri cel mai sigur și simplu experiență de cumpărare. 3. Noi vă oferim cele mai recente modele cu o varietate mare de stiluri si culori pentru toate nevoile dumneavoastra.

Livrarea Ne vor trimite produsele în termen de 7 zile lucrătoare de la sistemul confirmă plata. 1. China Post Air Mail: 10-60 de zile, în condiții normale ( sezon aglomerat,vremea rea va duce la întârziere) 2. Oferim Express, dar clientul ar trebui să plătească pentru taxs în domeniul Vamal,cum ar fi DHL,ePacket,e-EMS, (Dacă există fiscale problemă,vă rugăm să coopereze cu personalizat,vom reduce valoarea pachetului pentru aviod pentru a reduce pentru tine) politica de returnare: 1. Vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți fotografii dacă există orice probleme, vă oferim 100% satisfacție de pe site-cumpărare 2. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, puteți trimite-l înapoi și aveți nevoie să plătească pentru taxele poștale de returnare 3. Diffrences la culoare pot fi cauzate de diverse motive, cum ar fi culoarea de reflecție în diferite monitoare, iluminat, medii și ect.feedback:

Vă rugăm să nu ne lăsați feedback-uri negative, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau de serviciu,

vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problemele în primul rând, vom rezolva problema și să dea o mulțumit de soluție ,

Multumesc mult!!

Etichete: sac de box box sta grele mma, aqua sac de box review, lupta boxe, sac de pumn, sac de box reflex bar, timp sac greu, de sex masculin thai tampoane, suport boxe, upercut sac de box, mult antrenament

culoare negru
Origine NC(de Origine)
Ocazie Box/Sanda
Calitate Excelent +++
Numărul De Model NL160909L
Tip Saci De Nisip Categorie
Tip De Element Saci De Nisip Categorie
Varsta >8 Ani
Matrial PU piele
locul de origine Made in China
Dimensiune 20X20X10cm
Nume De Brand TFSCLOIN

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare