Pentru YAMAHA YZFR6 YZF R6 1999-2004 2003 2002 2001 2006 2007 Motocicleta 17mm CNC din Aluminiu Suspensie Furca Preload Reglare

w18711

16.52lei

-4.63

21.15lei

-21 %

Produs nou

Bine ati venit la Max Magazin Moto.Suntem un profesionist de motociclete accesorii vânzător.Dacă aveți nevoie de alte produse sau modele, va rugam sa vizitati magazinul nostru sau ne consultati.Pentru că există prea multe produse in magazinul nostru, acestea nu sunt toate pe rafturi , Dacă aveți orice alte produse de care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră,bucurați-vă de cumpărături!Notă: *Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să asigurați-vă că produsul nostru este potrivit pentru bicicleta ta. *Dacă aveți nevoie de en-gros,vă rugăm să ne contactați pentru a obține cel mai mic preț posibil. *Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul. *Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.Noi vă va ajuta să se ocupe de această problemă cât mai curând posibil.

Potrivit pentru:

Pentru YAMAHA YZF-R6 1999-2004

Pentru YAMAHA YZF-R6 2006-2007

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou.Niciodata Montate, De Înaltă Calitate

Material: Aluminiu CNC

Culoare: Aur/Rosu/Albastru/Negru

Cantitate: 1 pereche

Caracteristică: De la modă design este mult mai potrivit pentru decorarea motocicleta ta.

Model: Pentru YAMAHA

Instalare: Usor De Instalat

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

FEEDBACK-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

(Vă rugăm să vă asigurați acest piesele se potrivesc pentru motocicleta ta înainte de a licita)

Dacă există orice probleme, puteți, de asemenea, să ne contactați, vom fi bucuroși să vă ajute.

Două preload de reglare complet cu fixare din oțel inoxidabil și cheie Hexagonală.Ușor Se Instalează!Vă permite să strângeți sau slăbiți furca fata spring preload pentru o mai rigida sau mai moale plimbare, fără utilizarea de unelte.Mare cotitură file vă permite să rândul său, în sus dispozitivul de reglare a butoane cu degetele.

Etichete: ktm sigiliu, scut de protecție a motorului, kawasaki șoc, 2012 kx250f, 125 yamaha dt, ghidon kit, fox cap, ducati simeringul, groapă de biciclete din spate, ktm șoc

Motobike Face Yamaha
Lățime Produs 0inch
Înălțime Element 0inch
Articol Greutate 0.1kg
Element De Lungime 0inch
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Nume De Brand YOLENSE
Numele Modelului MAX-003-19
Tip De Material CNC din aluminiu
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare