Camera De Zi Canapea Prosop Ciucure De Înaltă Calitate Literară Canapea Decor Dovada De Praf Mobila Universal Cazul Canapea Dormitor Alb

w186721

111.99lei

-31.61

143.60lei

-22 %

Produs nou

Utilizări:

Această bază acoperitoare scuturi și protejează mobilierul de pete, uzura pentru a preveni de la obtinerea distrus.Acesta este mare pentru casele cu animale de companie, sau pentru oricine caută o soluție economică pentru mobilier de protecție.Puteți cumpăra chiar și culori diferite și decora canapea, în funcție de sezon și starea de spirit.

Există mai multe modele pentru tine de a alege de la.

Tesatura Superior:

20% spandex+80% poliester,de înaltă calitate, material elastic,moale si confortabil

Moale și confortabil, are multe utilizări, canapea prosop, pătură, față de masă, cu orice ocazie, acesta poate fi aplicat.

PLATA:

1. Acceptam toate metodele de plată acceptate de www.videoprint.ro. 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, noi va oferim reducere de pret.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va lăsa nici o informație despre noi, dacă doriți să.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil și codul poștal.Este necesar de China Post Office.În caz contrar, coletul va fi respins! 2. Toate articolele vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare.

TIMP DE LIVRARE:

1. Normal timpul de livrare este prezentat mai jos.Dar nu putem garanta timpul de livrare.

2. Dacă protecția data vor fi difuzate, dar mărfurile nu sunt primite, vă rugăm să ne contactați.Dacă sunteți de acord, putem extinde pentru a face sigur că banii dvs. este în siguranță

SE ÎNTOARCE DE GARANȚIE:

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

FEEDBACK-ul:

1. Dacă există ceva în neregulă cu elementele-ați primit, vă rugăm să ne contactați ÎNAINTE de a părăsi orice feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi soluția mulțumit pentru tine.Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat. 2. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele primite, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv si rating de 5 stele pentru noi.

Etichete: confortabil șosete adolescent, bumbac, cașmir miel, perdele tul lot 2, capacul de protecție gtr, corron nailon ochelari, buick bara de umplutură, bose difuzor aidi a6, cel mai mare avion boeing, confortabil fuste bluze

Numărul De Model GG04
Dimensiune 3-seatr 180x180cm
Material Poliester / Bumbac
Stil Modern
model Brodate
Producție Canapea Prosop
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Canapea Trei Canapea scaun
Model Tip Solid

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare