20 de Metri 0.19 mm Grosime Grădină Banda Picurare 3 Gauri 5 Gauri Tip Kit de Irigare N45/1" Furtun Sistem de Udare tv cu Linie de Picurare

w185931

40.88lei

-19.24

60.12lei

-32 %

Produs nou

20 de Metri 0.19 mm Grosime Grădină Banda Picurare 3 Gauri 5 Gauri Tip Kit de Irigare N45/1" Furtun Sistem de Udare tv cu Linie de Picurare

+++Caietul de sarcini+++

Diametru 28MM

Pliat cu diametrul de 45MM

Lungime furtun 20M

Diametru gaura 0.8 MM

Furtun grosime 0.19 MM

Tip:3 orificii/ gauri 5

Avem, de asemenea, 1.5" 2" 2.5" 3" 4" dimensiune Furtun de Irigare și Accesorii,puteți contacta nostru de Pre-vânzare "Peter "pentru detalii.

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU~!

Transport

*Transport Gratuit

Ne-am elibera nava în întreaga lume prin China Post Air Mail prin China Post.Elementul va fi trimis la adresa ta, enumerate la www.videoprint.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă.Va fi observat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută.Aceasta va dura aproximativ 15-20 de zile pentru shippment sosire.

*Cumpărătorul Informații

Ne străduim tot posibilul pentru a vă oferi cele mai fiabile,affortable fel de serviciu de transport maritim.Dacă nu primi produsul la timp,pls contactati-ne imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc!

*Timp De Transport Maritim

Toate articolele vor fi expediate cu 2 zile dupa ce plata este eliminat.Va dura 15-20 de zile pentru shippment sosire.

Plata

Acceptam carduri de credit, moneybooker, western union, T/T și așa mai departe.

Reture Politica

1. Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după elementul reeived&revenind la articol ca aceleași condiții ca reeived.

2.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare,numele Tău, licitație numer,și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

3.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci o restituire va fi emis.

4.Dacă elementul este găsit fără defect,elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.Produsele returnate fără număr RMA va fi dezamorsată și s-a întors la expeditor.Buyes este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport.Cumpărătorul este responsabil pentru addtional costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și /sau nu pot fi livrate.Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau pe eticheta este de a fi returnate în.

Feedback-ul

1.Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă Rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Noi vă va oferi o mai bună soluție.Vă mulțumim anticipat pentru colaborare.

2.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi, după primiți elementul,pentru a ne informa că ați primi articol.

3.Sistemul nostru revine automat feedback-ul după ce este lăsat pentru noi.

4.În scopul de a vă oferi un serviciu mai bun,vă rugăm să trateze tranzacția destul.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună.(Este imposibil să dezavantaj evaluare în new www.videoprint.ro Politica ),deoarece considerăm, de asemenea, un NEUTRU feedback-ul ca un feedback NEGATIV.

VĂ MULȚUMESC DIN NOU~!

Etichete: banda de irigare prin picurare, cereale umiditate metru md7822, cilindru ecartament, picurare de apă, gradina aspersoare, gel de linie, banda picurare, cuțit de patch-uri, bmw n45, cilindru metru

Material Plastic
Tip Aspersor banda picurare
Nume De Brand NuoNuoWell
Numărul De Model TW-AF-014
Dimensiune 20M
Tip Aspersoare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare