Parbriz masina tabloul de Bord Suport de Telefon Mobil Mount pentru Lumia 950/XL/535/630/1020/1520/Blackview bv6000/bv5000/P2/bv2000/a8/max

w185566

32.18lei

-0.32

32.50lei

-0 %

Produs nou

Universal 2-în-1 de smartphone-masina de montare - Versatil,Rotativ,Convenabil,de Echilibru

Pachet prezentare: (capacul e modelul are nimic de-a face cu produsul real în interiorul,puteți omite :)

Evidenția:

NU DOAR UNA,CI DOUĂ MAȘINI se MONTEAZĂ în INTERIORUL-UN singur PACHET:1*ventuza&1*aerisire suport&1*suport de Telefon.Acum nu este nevoie să vă faceți griji cum cel mai bine pentru a monta telefonul.Două tipuri de înaltă calitate și testate monteaza să decideți dacă trebuie să montați telefonul pe parbriz,tabloul de bord sau de aerisire.Deci, aveți opțiunea de a afișa fie.Apoi,asigurați-vă telefonul în loc cu căptușit mânere de protecție

Caracteristici:

1. Alegerea perfecta - CONVENABIL 2-ÎN-1 de DESIGN - alege pentru montare pe parbriz sau tabloul de bord sau de aerisire pentru confort - se instalează în doar câteva secunde, cu nici instrumentele necesare!De ce să plătească același preț pentru un produs care poate monta la unul sau altul?Alegem 2-în-1 de montare pentru cea mai bună calitate reglabil telefon de montare în mașină care să vă decideți unde doriți să montați-l în funcție de preferințele dumneavoastră!

2. ȚINE SMARTPHONE-ul în mod LIBER de ACCESAT - Nu-l scot afară din buzunar sau în geantă sau o cădere de la podea masina.Construcție robustă din premium ABS+PC și căptușit mânere ține telefonul în cazul în care doriți!

3. Se POTRIVEȘTE APROAPE TOATE DISPOZITIVELE - Extensibil prindere adăpostește dispozitive în lățime:50-105mm/1.9"-4.1" sau de la 3,5 la 6,8 inci diagonala de afișare.Toate suprafetele care intra in contact cu telefonul sunt captusite cu absorbție de șoc din cauciuc moale pentru protecție atentă.Pur și simplu pune aparatul pe suportul de picioare,apoi apăsați butonul de eliberare rapidă de pe partea din spate a întinde ambele brațe,apoi stoarce brațele să fixați în jos, după ce se cuprinde dispozitivul perfect și blocați-l în loc.

4. UȘOR REGLABIL: Lung brat flexibil de ventuza mount permite poziționarea ușoară și să aducă telefonul aproape de conducătorul auto,care poate fi extinsă la 60mm mai mult (doar slăbiți șurubul de mai sus și apoi strângeți-o dată în lungime preferat) .360 de grade rotativ suport de telefon vă permite pentru portret și modul peisaj pentru o vizualizare perfecta.Și baza de ventuza mount, de asemenea, dispune de un 270 grade pivot astfel încât să puteți unghi smartphone-ul în orice poziție corectă pe verticală pentru o vizualizare optimă (doar slăbiți șurubul pentru a regla acest lucru și apoi strângeți-o dată în poziția preferată)

5. OPERARE SIMPLĂ: instalare Simpla,nu sunt necesare unelte.Ventuza mount este pe baza de gel lipicios, care menține un minunat prindere pentru orice parbriz, tabloul de bord cu un buton de blocare pentru a fixa baza, deci nu se pierde.Aerisire muntele care dispune de un arc dublu cârlig și căptușit susține că este mai bine să vehiculul dumneavoastră (previne deteriorarea de aerisire) (vă Rugăm să rețineți: AER VENT MOUNT compatibil doar cu AER orizontale FANTE de AERISIRE)

6. Omenirea: Din moment ce există o ventuza de parbriz și de ventilație atașament, puteți alege modul în care doriți să montați telefonul smartphone.În vreme rece, se lipi pe parbriz, astfel încât să puteți conducta de aer cald prin gurile de aerisire fără dispozitiv stea în cale.În vară,montați-l la aerisire ca să nu se încălzească sub soare fierbinte.

Conținutul pachetului:

1*ventuza&1*aerisire suport&1*suport de Telefon

Etichete: crosscall trekker x3, blackview bv6000 telefon, suport card de plastic geamul mașinii, blackview pro suport auto, mare macaroon, bv9800 pro, suport smartphone-uri auto auto, blackview bv6000, găleată ghiveci, blackview suport auto

Potrivit deține witdth 50mm-105mm(se potrivește 3.5-6.8 diagonala inch dispozitive)
1Compatible cu Blackview P2/bv6000/bv5000/bv2000/a8/a5/ultra plus
Funcția suport stativ,rotație de 360 de grade,protecție căptușit
Suportului De Bicicletă No
Nume De Brand CELBRO
Are Difuzor No
Compatibil Marca Nokia
Material ABS
culoare Ca Fotografie
suport auto Da
Conținutul Pachetului 1*ventuza+1*aer vent clip+1*suport de telefon
Numărul De Model Auto mobil telefon mobil smartphone geam parbriz sta accesorii
Incarcator No
2Compatible cu Lumia 950/xl/535/630/640/1020/1520
Caracteristică universal,retractabil,reglabil,flexibil,eliberare rapidă,user-friendly
Max extensie lungime de braț 60mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare