Sanyo 32CE660 LED de Putere de Bord SHG3206A-101H SHG3203A-101H 10 Ac

w185

104.22lei

Produs nou

Avertisment: - ghid de Instalare nu sunt incluse, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita,Multumesc pentru intelegere!

Descriere:

Au 8/9/10 Ac

Vă rugăm să ne anunțați cât de multe ace ai nevoie dupa plasarea comenzii!!!

* Fiecare Element A Fost De 100% Testate Înainte De Expediere

* Compatibil cu:

* Acesta este utilizat pentru a înlocui inutilizabil Putere de Bord

Sfaturi Măsuri De Precauție :

1. Brazilia clienților: Dacă alegeți DHL, te rog, spune-ne ID-ul de impozitare, care este DHL cerințe, dar noi te vom urma pentru a umple într-o valoare declarată, nu-ți face griji. 2. Declarație : Dacă aveți o cerință specială privind declarația de valoare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.Dacă nu, ne va declara în mod implicit.

3. Fiscale personalizate : S ellers nu sunt responsabili pentru orice taxe la import, fiscale personalizate sau personalizate întârziere.

Dacă nu sunteți de acord cu plata personalizate fiscal, dacă din nefericire coletul fi reținut de către autoritățile vamale, vă rugăm să nu plasați o comandă.

4 .Curier de la distanță taxa Problemă: atunci Când alegeți livrare expres, cum ar fi: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., vă rugăm să introduceți propriul dvs. de companie de curierat-ul pentru a confirma, dacă adresa dvs. de la distanță în zone desemnate firma de curierat, trebuie să plătească o taxă suplimentară, sau vom alege o cale mai ieftină de navă pentru tine, pentru că taxa de transport trebuie plătite nu sunt incluse adi tional acuzat.Vă rugăm să înțelegeți acest lucru deosebite situație .

Ne pasă de nevoile tale

Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe www.videoprint.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Transport Combinat

Pentru multi-element de ordine, vă rugăm să NU prezinte plată până când ați câștigat toate elementele pe care doriți să le combinați.

Manipulare Și Transport De Timp

Timp de manipulare: 1 zile lucrătoare

Timp de transport maritim: 10-3 0 zile lucrătoare

Vom sta în spatele produselor noastre cu 30 de zile banii inapoi-garanție.Dacă primiți un element care nu este în starea în care sunt descrise, va vom oferi cu promptitudine o restituire sau de înlocuire în Cazul în care elementul nu se potrivesc sau nu vrei, poți reveni pentru o rambursare (mai puțin cele de transport).Pentru returnarea produselor vă rugăm să ne contactați prin www.videoprint.ro cu furnizarea de noi numărul de articol și motivul pentru întoarcere (Retur acceptabil până la 15days după ce primiți produsul.Rambursare va fi emisă în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de returnat.Vă rugăm să ne contactați (www.videoprint.ro de Mesagerie preferată) și ne permite să facă dreapta pe ea dacă aveți orice întrebare cu comanda dumneavoastră.

Vom răspunde la toate întrebările de aproape de următoarea zi lucrătoare.Detalii Complete despre politica noastră de returnare sunt incluse pe fiecare pagina de detalii produs.

Serviciul nostru pentru clienți repetari răspunde la întrebări prin intermediul Aliexprss sistem de mesagerie de zi cu zi în zilele lucrătoare.

Orele noastre de lucru sunt(luni - vineri):

CN: 9 AM - 6 PM RU: 4 AM - 1 PM

UA: 11 AM - 8 PM MAREA BRITANIE: 1 - 10

DE: 2 - 11 SUNT NOI: 8 PM - 5 AM ET

Etichete: hifi high end, machin se spală, 2020 amplificator, amplifi bord, Sanyo, placa de baza mașină de spălat, audio putere de aprovizionare, Putere Audio, amplifi audio, 8 amplificator

Numărul De Model SHG3206A-101H SHG3203A-101H
Nume De Brand osatych
Compatibil Marca Universal Ecran
De Tip Pentru Componente Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare