150x75cm Exercitarea Mat sală de Gimnastică cu Echipamente de Fitness Pentru banda de Alergare Biciclete Proteja Podeaua de Funcționare Mașină de Absorbție de Șoc Pad Negru

w18490

55.73lei

-1.71

57.44lei

-2 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: PVC

Dimensiune: 150*75 CM/59.1*29.5 "

Caracteristici:

1. Modernizate, îngroșat mat, mai durabil și confortabil.

2. Spumare tehnologie de fibra moale verifica esilience anti tearingPure materiale materii prime , fără substanțe nocive, nu heavy metal antibacteriene, inovatoare și unice de personalitate.

3. Rezistenta la coroziune: rezistenta la coroziunea apei de mare, grăsimi, acizi, baze și alte substanțe chimice, antibacterian, non-toxic, inodor, fără poluare.

4. Anti-vibrații: elasticitate mare și anti-tensiune, rezistență puternică, cu o bună stare de șoc/de tamponare performanță.

Utilizare:

1. poate fi folosit pentru echipamente de fitness profesionale șoc pad banda de alergat covoare și alte dinamic ciclism rogojini.

2. menține spațiul înconjurător.Există tot felul de decupaje iarbă pe iarbă în aer liber.Stând direct pe gazon, aceste decupaje iarbă vor fi acoperite cu tot corpul.Pune obiectele pe care le transporta pe gazon direct pe iarbă va face mai ușor pentru a obține murdar și afectează starea ta de spirit.Plasarea unui camping mat pot bloca acest lucru.

3. Camping saltele de a proteja iarba.Ochiurilor de plasă structura de camping mat oferă o excelentă permeabilitate la aer.În câțiva metri pătrați largă iarba, domeniul de aplicare al activităților umane este, de asemenea, relativ mici, atât de ușor să calce în picioare pe cei iarbă în creștere, de stabilire a un camping pad-ul poate juca un rol de protectie.

4. ușor de a transporta și de a organiza.Diferite tipuri de alimente sunt răspândite pe de camping saltele.După camping, este simplu și convenabil pentru a împacheta aceste "reziduuri".Nu este necesar să se uite pentru distrugerea vegetației sau natura în iarbă.

5. Utilizarea de protecție a mediului avansate eva de înaltă temperatură de spumare, recul mare, umiditate, frig, izolare termică, confortabil si frumos.Când fotografierea prietenii sau atunci când o familie este în afara pentru o plimbare, este necesar de a avea o odihnă pe gazon sau pe plajă și să mănânce afară.

6. este de asemenea potrivit pentru mediu rece si umed.Poate fi plasat în aer liber (parc, pe iarba, pe gresie, pe plaja, etc.) pentru picnic, pescuit, mare și fără sudură, de izolare.

Pachetul Inclus:

1 x Echipamente de fitness Mat

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare,pls înțelege.

{infomodule}

Etichete: se potrivesc dota, covor de bucatarie, sală de fitness machin, garduri echipamente, centralizare podea mat blana, mare yoga mat, Pe 32 de biți audio, mat rula, mare banda de alergat, xterra covorase

Numărul De Model Banda De Alergat Mat
Aplicabile Echipamente De Fitness Banda de alergat
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare