Complet Automat Cu Role De Spălare De Protecție Solară Mașină De Spălat Capac Rezistent La Apa Uscător De Argint Praf De Spălat Poliester Capacul Mașină

w18445

48.90lei

-12.2

61.10lei

-19 %

Produs nou

Complet Automat Cu Role De Spălare De Protecție Solară Mașină De Spălat Capac Rezistent La Apa Uscător De Poliester Argint Praf Mașină De Spălat Acoperi

Material: Fibre De Poliester

Stil: Roll Marginea Fermoar Stil

Marime: S, M, L, XL

Lungime: 60cm/23.62"(aprox.)

Inaltime: 85cm/33.46"(aprox.)

Lățime:

S :aproximativ 50

M :aproximativ 55

L :aproximativ 60

XL :aproximativ 65

Caracteristici

De Brand Nou și de înaltă calitate.

Strat de argint pe tesatura de poliester, îmbătrânirea-rezistente, au un efect bun asupra reflectând soarele.

Apă-dovada și praf-dovada.Dacă mașina dumneavoastră de spălat este pe balcon, este foarte potrivit.

Nu este nevoie pentru a lua capacul atunci când mașina de spălat funcționează.

Nici capacul de pe spate și de jos, pentru sârmă și țevi de apă.

Anticoroziune, dezodorizare.Ușor de curățat.

Vă rugăm să nu-l înjunghie și se spală în apă fierbinte.

Cum să Utilizați:

Asigurați-vă că dimensiunea este potrivit pentru mașină, se acoperă aparatul direct și cravată-l pe spate.

Se spală la mașină este de a permite.

Pachetul inclus: 1 Buc Mașină de Spălat Acoperi

Notificare:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

-Atunci când faceți o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Am willsend elementele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.

-Nu vă putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

-Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

-Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

2.cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale, produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de deteriorat sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim tu reveni elementele.

3. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

4. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: unicorn mașină de spălat acoperi, stocare mașină de spălat raft, yeain jucărie sexuală, vag mașină de spălat acoperi, mașini de spălat raft, mașină de spălat acoperi dovada de apă, capac spalator, godrej mașină de spălat acoperi, mașină de spălat de metal de acoperire, mașină de spălat capac rezistent la apa

Material 100% Poliester
Stil Modern
model Mașină De Spălat Acoperi
Origine NC(de Origine)
Model Tip de bucurie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare