Upgrade-Ul Portabil Reincarcabil Cu Acumulator De Uz Casnic Cu O Singură Mână Electrice De Grădină De Logare Electrica Mini Ferăstrău Cu Lanț Electric De Tăiere Văzut

w184163

103.57lei

-66.22

169.79lei

-39 %

Produs nou

68048 Produs Electronic

Informații despre produs 1:

Culoare: verde/rosu

Putere: 550w

Lanțul de viteza: 5M/S

Dimensiuni: lama de aproximativ 10 cm lungime , lungime totală de aproximativ 33cm

Material: ABS+metal

Plug tip: marea BRITANIE/SUA/UE/AU

Pachetul include: 1-a văzut

Caracteristici:

1、O mână de control: mini drujba greutate de doar aproximativ 0,7 kg și o lungime totală de doar 33cm (13inch).Chiar și de sex feminin poate folosi cu ușurință.

2、built-in baterie reîncărcabilă vă permite să încărcați-l pentru utilizare fără conectare de putere, face munca mai convenabil.

3, ghid special de înmatriculare și oțel de tungsten mingea nu necesită nici lubrifiate, ceea ce reduce de operare al mașinii de asistență și oferă mașinii o durată de viață mai lungă.

4. Ergonomia design: formă de mâner de prindere mai ușor, oferă o mai mare siguranță și eficiență , de asemenea, viteza este reglabilă prin apăsarea comutatorului de pe mâner.

5、Ușor de instalat și de utilizat: Doar să ia câteva măsuri pentru a termina instalarea.În primul rând, instalați lanțul în farfurie, apoi reglați ferăstrău ideal etanșeitate de cheie, și apoi strângeți șurubul pentru a termina instalarea.

Protecție la supraîncălzire: continuă pe termen Lung poate declanșa supraîncălzit de protecție a motorului.Vă rugăm să așteptați pentru temperatura motorului să scadă înainte de a continua să-l folosească pentru a proteja durata de viață a ferăstrăului cu lanț.

De înaltă eficiență : nevoie de Doar 10 secunde pentru a tăia un lemn într-un diametru de 15 cm.Acest ferăstrău electric este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, ramuri de copaci tăiere, grădinărit, un mare ajutor pentru orice slujbă de grădinărit.

Informații despre produs 2 :

Caietul de sarcini baterie: 24V baterie de litiu

Putere: 800W

Viteza nu-sarcină: 2800r/min

Dimensiuni: lungime a plăcii de ghidare este de 4 cm, iar corpul este 12×33cm

Diametru de taiere: 100mm

Material: otel Carbon+ ABS

Pachetul include: 1-a văzut

Caracteristici:

O mână de control: mini drujba greutate de doar aproximativ 0,7 kg și o lungime totală de doar 33cm (13inch).Chiar și de sex feminin poate folosi cu ușurință.

Rumeguș șicane va proteja ochii atunci când sunt de tăiere de lemn.

Puternic sistem dinamic: se adaptează ghid de înaltă calitate, lanț care a suferit un profund proces de călire asigură buna de tăiere.Motor puternic lucrez în liniște, reducerea zgomotului în cea mai mare măsură.

Built-in baterie reîncărcabilă de mare capacitate baterie vă permite să încărcați-l pentru a utiliza fără conectarea cablului de alimentare, face munca mai convenabil.

Protecție la supraîncălzire: continuă pe termen Lung poate declanșa supraîncălzit de protecție a motorului.Built-in motor oferă Inteligent funcția de protecție, inclusiv de protecție de curent, peste protecție de tensiune, peste temperatura de protecție, de protecție de încărcare, doar proteja siguranța dumneavoastră atunci când este de lucru.

Speciale placă de ghidare și oțel de tungsten mingea nu necesită nici lubrifiate, ceea ce reduce de operare al mașinii de asistență și oferă mașinii o durată de viață mai lungă.

Ergonomie mâner: forma de mâner de prindere mai ușor, oferă o mai mare siguranță și eficiență , de asemenea, viteza este reglabilă prin apăsarea comutatorului de pe mâner.

Potrivit pentru tăierea lemnului, ramuri de copaci tăiere, grădinărit, un mare ajutor pentru orice slujbă de grădinărit.

Informații despre produs 3 :

Culoare: roșu

Material: Plastic coajă de cupru Pur motor

Dimensiune: 38*12cm

Baterie: 21V baterie (nu sunt incluse)

Tensiune nominală: 220v

Viteza nu-sarcină: 3000(rpm)

Lanț de ferăstrău viteza: 5m/m

Caracteristici:

*Fabricat din materiale de înaltă calitate, de bună calitate și mult timp de utilizare.

*Dimensiuni mici, convenabil de a transporta, atunci când merge afară.

*Dinți de ferăstrău sunt clare și ușor de utilizat.

*Aplicație: se Taie prin lemn, compozite din lemn, plastic și mai mult cu această energie electrica ferăstrău de mână.

*Mâner cu design ergonomic: Confortabil, sigur și ferm la prindere.

*Sigur în utilizare: Cu scut de siguranță, protejează de rău atunci când în uz.

Lista de pachete:

1 * ferăstrău cu lanț Electric

Etichete: mini ferăstrău putere, greu de piele, ferăstrău lemn, 4x6 cm, drujba cu acumulator, reglați lemn cerc gaura văzut, lanț mini văzut, baterie jigsaw, electr văzut, crema congelator

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Frecvența 50
Greutate 1kg
Utilizare Comerciale Fabricarea
Nume De Brand DIDIHOU
Dimensiuni 4inch
Puterea Nominală De Intrare 1680W
Numărul De Model J509
Tensiune Nominală 24V
Nu-Sarcină De Viteză 2800rpm
Cerere Lemn De Văzut
Max. Adâncime De Tăiere 10cm
Putere 1000-1299W
Văzut De Tip Mini Văzut
Sursa De Alimentare Baterie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare