Piața Retro Bucătărie Cutie De Depozitare Plat Capac Cutie De Pâine Europene Bucătărie Cutie De Depozitare

w184105

156.78lei

-34.41

191.19lei

-17 %

Produs nou

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Ține pâine proaspăt și aromat: capacul se odihnește în siguranță pe cutie, orificiile de ventilație lasă aerul să circule liber pentru a preveni mucegai de la intrarea în, în timp ce, de asemenea, de etanșare în doar dreptul de suma de umiditate pentru a menține pâine proaspătă.Respinga contra dezordine: stabilire aceste chifle și pâini dă un aspect dezordonat.Acest Bin inveleste departe de alimentele preferate frumos departe.

Acces ușor la snacks-uri preferate și Tratează: capac caracteristici de calitate premium, balamale, care permite fără probleme să se balanseze în sus pentru un acces ușor la ceea ce este în cutia de pâine.Conceput pentru a iubi și ultimul: grele de metal de design este orientat pentru a rezista la uzura de zi cu zi în bucătărie.Din cauza durabil din oțel de construcție, nu cip sau dent cu ușurință, chiar dacă accily scăzut.

turcoaz cutia de pâine.Contemporan Elegant poftă de mâncare Tradițională în Stil Vintage.Păstrați pâine, produse de patiserie și dulciuri proaspete zile.Nu este nevoie să se ocupe cu hassle de a scoate capacul să iei ceea ce ai nevoie.Pentru rapid a apuca și du-te de acces, coșuri funcție pe un flip-top capac care se deschide fără probleme.

Capacitate mare: Deși pare mic, nu lasa dimensiunea sa te pacaleasca!Această capacitate mare de pâine bin poate de confortabil se potrivesc o bucată sau două cu o cameră de rezervă pentru alte mici produse de patiserie gustoase și delicioase produse de patiserie

Cutie pentru paine

Oferă funcționalitatea și aspectul de instrumente tradiționale, acest capac rabatabil pâine deschide caseta de sus cu ajutorul său confortabil, lustruit mâner de metal.Un convenabil container de depozitare cu un clasic recurs, acest compact pâine bin păstrează produse de patiserie proaspete mai mult timp.

Complet Spațiu Eficient

Afișa cu mândrie pe tejghea spațiu, în timp ce încă având o mulțime de spațiu de lucru sa va aborda mare și consumatoare de timp pregatesc alimente sarcini.Sau pune-l pe un mic raft fără a fi obscen de deranjante.Aceste compact pâine cutii sunt gînduri de dimensiuni pentru a se potrivi chiar de acasă într-o smallspace sau bucatarie.

PROASPETE PENTRU MAI MULT TIMP

Fiecare cutie pentru paine este proiectat cu precizie orificii de ventilare care permit aerului să circule liber.Ceea ce înseamnă totul, de la brioșe de casă pentru ambalat felii de pâine rămâne proaspete pentru mai mult timp.

Ușor Mânerele De Prindere

Echipat cu un lustruit oțel mâner, care vă permite pentru a deschide și închide coșul de gunoi pentru a menține dumneavoastră preferat de snacks-uri coapte în condiții de siguranță de curios insecte și ochii indiscreti.

Măsuri de 16. 7 inch X 9. 5 inch X 6. 5 inch

culoare: rosu

Material: fier

Conținutul Pachetului:

1 * cutie pentru Paine

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin www.videoprint.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Etichete: cutie depozitare pâine, cutie paine, ileaf de stocare, negru cutie pentru paine din bambus, spatulă lung, cutie scurt, casa de bucătărie, ika de stocare, cutie de depozitare bucatarie metal, cutii de depozitare pâine

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare