36pcs Linkboy tir cu Arcul 5" Pene de Curcan Fletching de carbon Arrow ID6.2mm arcuri de Fotografiere de Vânătoare DIY

w183992

50.93lei

-25.1

76.03lei

-33 %

Produs nou

RM10330667657260923 36pcs Linkboy tir cu Arcul 5" Pene de Curcan Fletching Săgeată de Fotografiere de Vânătoare, de tir cu Arcul DIY

Descriere:

Culoare : 24buc rosu + 12buc negru 24buc verde inchis + 12buc negru 24buc portocaliu + 12buc negru 24buc albastru inchis + 12buc negru 24buc galben + 12buc negru 24buc alb + 12buc negru 24buc rosu + 12buc alb 24buc verde inchis + 12buc alb 24buc portocaliu + 12buc alb negru 24buc + 12buc alb 24buc albastru inchis + 12buc alb 24buc galben + 12buc alb Ambalare: 36buc = 12 seturi de palete (1set = 3 palete, fiecare set a 1 de culori diferite) Dimensiuni:aprox 5 inch Caracteristică: Dreapta Forma:Forma de Scut

Plata:

Acceptam plata din Paypal/ T T, ban k tran sfer, etc. depinde confortul dumneavoastra.Dacă doriți să plătiți în alt mod, vă Rugăm să contactați pentru detalii.Vom face tot posibilul pentru a coopera cu munca ta.

Transport:

Timp de livrare: de obicei Noi comenzi de nave în termen de 24 de ore după ce plata a fost procesată pentru stocare de elemente.Am promisiunea de a livra toate comenzile comise în timpul de livrare.

Rambursare și Retrimite:

Noi oferim garanție pentru calitatea produselor noastre , Am refuza să se întoarcă fără nici o comunicare.

Pasul 1) vă Rugăm să ne anunțați atunci când produsul nu funcționează bine.

Pasul 2) vă Rugăm să furnizați cât mai multe detalii despre problema.

Pasul 3) vă Rugăm să se întoarcă la elementele cu ambalajul original materiale.

Este foarte important să ne contactați pentru a obține ajutor în primul rând, în orice caz.Vă rugăm să nu ezitați să întrebați-ne dacă aveți orice întrebări după vânzare.

Feedback-ul:

Vă rugăm să asigurați-vă că acceptați acești termeni înainte de a face comanda.am prefera cinstit si sincer cumpărători, și este foarte apreciat că lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, vom face același lucru, de asemenea,.Dacă te întâlnești probleme cu obiecte sau servicii, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Despre Noi:

Ningbo LinkBoy de sport în aer liber Co., Ltd-am situat în Orașul Ningbo,China,care a fost înființată în 1995. La bigging este produsă în principal de metal hardware.mai ales vârf de săgeată de vânătoare pentru unele branduri străine .Acum este profesionist în a face săgeată și accesorii ,arc accesorii, săgeată de vânătoare punct si varfuri de vanatoare si produse conexe.Avem stricte de calitate sistem de control și echipa de ingineri .putem oferi servicii de OEM pentru multe branduri renumite din lume.În același timp, suntem dezvoltarea de propriul nostru brand de "Linkboy tir cu Arcul", agenții de vânzare a produselor noastre a fost foarte bine exprima pe această piață de afaceri.Și vom continua dezvoltarea de noi și mai bune produse pentru cumpărători.

Etichete: tir cu arcul linkboy, săgeată arc, săgeată nock pin, tir cu arcul cu vârful lat, arcul și săgeata, pânză turcia, cu vârful lat, pene de curcan săgeată cu pene, turcia penele săgeții 4, abaya turcia

Numărul De Model LBA017
Tip Arcul Și Săgeata Set
Nume De Brand Linkboy Tir Cu Arcul
locul de origine Zhejiang, China (Continentală)
comerțul cu ridicata și comerțul tradițional oferite toate tipurile de vânătoare produse
Dimensiune 5
Utilizarea Vânătoare
Utilizare săgeată fletching
Tipuri de Culori alb violet negru portocaliu albastru verde roz

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare