Imprimarea Craniu Rucsaci De Moda Fierbinte Bărbați, Femei, Băieți Și Fete Mochila Rucsac Saci De Panza De Desene Animate Casual Școală Travel Geantă De Umăr

w183749

56.54lei

-7.73

64.27lei

-12 %

Produs nou

Dimensiune:28*23*12cm

Vanzatorul promite:

Transport:

1: transport Gratuit: cele Mai multe produse din magazinul nostru, vom folosi China post air mail , este nevoie de aproximativ 15_35 zile depinde altă țară.Vă rugăm să înțelegeți China post air mail actualizări de informații foarte încet, te rog, să nu vă faceți griji, uneori, dacă cann ' t găsi orice piesa informații pe site-ul.Este doar actualiza informațiile încet.Veți obține în intervalul de timp. : ) Dacă sunteți îngrijorat, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne trimite-ne un mesaj.

2: Dacă aveți nevoie de elementul GRABĂ , vă rugăm să alegeți express: DHL sau FEDEX, EMS , este nevoie de aproximativ 3_5 zile depinde altă țară.Dar această nevoie de suplimentare de transport.Ai nevoie pentru a plăti express cost.

3:Dacă ordinea în cantități mari(depinde de produs diferite), chiar dacă alegeți China post air mail, vom folosi rapid expres ca DHL sau FEDEX, EMS

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.aceasta este puterea noastră de a oferi mai multe servicii excelente.Deci, dacă vă place articolul nostru, vă rugăm să ne lăsați un încurajare!vă mulțumesc !

Ar trebui să existe probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ înainte de a ne contacta pentru rezoluție.Orice client care lasă feedback neutru sau negativ, fără a oferindu-ne posibilitatea de a rezolva problema.Ne străduim să facem fiecare tranzactie experiență pozitivă și va face tot ce este posibil pentru a corecta orice problemă.

Serviciu în timp util,transport în Timp util,bine ati venit la cumpărături aici.

Noastre de putere maximă este garantând satisfacția clienților.

contactați-ne:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă.

Etichete: geantă de mână de craniu, min femeie rucsac, Rucsac, prendedores, rucsac barbati, înlocuirea depozitare piese mâner pentru valiza, Rucsac, mama femei rucsac, geanta barbati de umar, rucsac femei

Numărul De Model B6291
Materiale De Captuseala Panza
Gen Unisex
Husa De Ploaie No
Stil Moda
Material Principal Panza
Tip De Închidere fermoar
Mâner/Curea Tip Mâner Moale
Decor Flori
Model Tip Florale
Tip De Element Rucsaci
Rucsacuri De Tip Cadru Extern
Nume De Brand FOJIURETY
Exterior NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare