Sticlă 3D foc de Artificii Lumina de Noapte Electric Lumânare Aromoterapie Difuzor Încălzitor de Ceară se Topesc Burner Lampă Aromă Acasă decor Dormitor cadouri

w183187

70.17lei

Produs nou

Parametru:

Nume produs: 3D fara fum ceara de topire lampa

Tensiune de alimentare: 120V sau 220V

Produsul bec: lampă cu Incandescență

Dimensiune produs: 12*8 cm

Dimensiune ambalare: 10*10*16cm

Brut greutate: 190G

Se adapteze la mulțimea: femeile gravide/vârstnici/copii/fumatori/utilizatorii de computere

Plug Tip:

UE Plug, acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

NE Plug, acesta se aplică pentru Canada, India, Japonia, Mexic, Thailanda, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Priza UK, se aplică Regatului Unit.

Caracteristici:

1. 3D de sticlă rece plug-in aromoterapie ceară se topesc încălzire, stabil, încălzire, durabil, nici o flacără deschisă sau pentru alți poluanți.

2. Prin strângerea plug de bază, puteți utiliza aromoterapie mai cald în verticală și orizontală prize.Plug-in aromoterapie ceara incalzitor este foarte potrivit pentru adăugarea de nota decorativa si design artistic, creând o atmosferă relaxantă pentru orice cameră, făcându-le o cameră mică și spațiu Ideal pentru counter prize.

3. Simplu și funcționarea în condiții de siguranță: de ceară topitor este ușor de operat.Porniți alimentarea, activați comutatorul, iar parfumul se va răspândi în curând în întreaga cameră, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.

4. Unic și design mult mai elegant: lumânare Noastre de încălzire este fabricat din sticlă colorate și pictate manual, care este un complement perfect pentru orice casa moderna, birou, sală de fitness, spa sau studio.Cadouri pentru familie și prieteni.

5. Potrivit pentru cupluri intalniri, petreceri, camere de zi, dormitoare, cluburi de agrement, ceai studios/fizice camere de tratament și în alte locuri pentru a vă relaxa.

Măsuri de precauție pe cutie

1. Pune parfumate parfum ulei esențial sau ceara tarta din capac.

2. Conectați sursa de alimentare, activați comutatorul și parfumul este gata să umple camera.

3. Pune-l în cazul în care copiii sau animalele de companie nu pot atinge cu ușurință în caz de ardere, pentru că atunci când becul este de lucru se încălzește capac de sticlă și abajur.

4. Nu atingeți capac de sticlă sau de sticlă părți până la mai multe ore după opriti-l.

Produsul folosind un bec încălzire, stabil durabilty, fără flacără, sau pentru alți poluanți.

.Parfum Încălzit poate fi folosit atât pe verticală și orizontală desfacere prin răsucirea plug de bază, ceea ce le face ideale de mai sus contra desfacere în camere mici și spații.

.Ușor și Funcționarea în condiții de Siguranță:de ceară topitor este ușor de operat.Plug în putere,activați comutatorul,parfum se răspândește în întreaga cameră, în curând,creând o atmosferă plăcută și relaxantă.

Lista de ambalare

Lista de ambalare:

De topire de ceara lampa*1

Etichete: aroma arzător de ulei, electric lumânare de ceară se topesc mult mai cald, difuzor de aroma electric, elecrical arzător de tămâie, titularul de tămâie, bakhoor bărbați, lumânare cald lumanare, arzător de ulei, ceainic cald, nepal vaza

Origine NC(de Origine)
Cosmetice Caracteristică NICI unul
Producție Lumanare Aromatherapy Cuptor
Utilizarea Alte
Material Alte
Tip Aroma Arzător
Plug Type De energie electrică
Zona De Aplicare Camera De Zi
Numărul De Model Topește Ceara De Lumină
Nume De Brand Hokerbat
Clasificarea Tămâie De Bază

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare