Portabil de Încălzire Auto 12V High Power Auto Parbriz Încălzire Încălzire Rapidă Fan Degivrare pentru Ușor de deszăpezire

w183171

30.63lei

-9.15

39.78lei

-23 %

Produs nou

47942 Fierbinte De Vânzare

41374 FIERBINTE DE VÂNZARE

Caracteristici:

. Ideal pentru decongelare sau de dezaburire geam și parbrize.

. Acest incalzitor sau ventilatorul va sufla instant caldura sau aer rece.Se va încălzi masina ta.Sau dacă sunt senzație de cald, ca în timpul verii, puteți ajusta pentru a sufla aer rece instantaneu.

. Poate fi rapid încălzit în câteva evita incidentele, accidentele de abraziune și de a asigura siguranța dumneavoastră.Design Compact, foarte ușor de instalat.

. Puternic 12V 150W plug-in ventilator, încălzire și dezghețare.Pur și simplu se conectează la 12V soclu brichetă.Potrivit Pentru toate 12V vehicul vehicule.

. Acest esențiale de încălzire auto este un mod ideal de a suppliment existente incalzire auto pentru a accelera procesul de a obține masina ta se deplasează în iarnă geroasă dimineața.

Caietul de sarcini:

Culoare: Gri, Roșu

Dimensiune: DC 12V

Linia de lungime: 1,4 metri

Putere: 150w

Dimensiuni: 15*11*7.5 cm

Performanță: dezaburire dezghețare, cu purificare a aerului și de evacuare a fumului

Greutate: 393g

Tip:Regular Versiune,Versiune Imbunatatita (cu purificare)

Pachetul inclus:

1 x Coada Aripa Auto

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Etichete: webasto, masina de căldură, gasolin încălzire, diesel incalzitor de apa 12 v, 2000w încălzire, incalzitor produsului, aer diesel încălzire, incalzitor electric 12v diesel, 12v masina de încălzire a lichidului de răcire, Ventilator auto 12v

Nume De Brand HSC
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare