Nou
25.4 mm ( 1

25.4 mm ( 1" ) 50pcs Polipropilena ( PP ) material Plastic Solid Bilele de Rulment de Precizie Sfera

w182914

120.78lei

Produs nou

Starea De 100% De Brand Nou

În Stoc Da

Minge cu Diametrul de 25.4 mm (1")

Mingea Material Polipropilenă (PP)

Cantitatea 50pcs

Toleranță +/- 0.002"

Prelucrarea Injecție & Slefuire Termina

Polipropilenă bile sunt prezentate de:

O greutate redusă Bune caracteristici mecanice și coroziune, f atigue și coliziuni rezistență.Rezistente la căldură și sunt excelente electrice izolatori Plutind în apă

Acestea sunt utilizate într-o varietate largă de aplicații, inclusiv de încărcare redusă rulmenti, supape speciale, supape, flotage supape, nivelul lichidului de indicatori, carburatoare, debitmetre, chimice, medicale si dispozitive de laborator, transfuzie de sânge kituri.

Bilele sunt ecologice, non-toxice.Vă rugăm să fiți siguri de a utiliza.

Transport la nivel mondial.Postul tau va fi livrat în termen de 24 de Ore de la plată primite.Elementele sunt livrate în mod normal în acea zi, dacă plata este primită până la 17:00 pm de luni până vineri.Plățile primite după ora 17:00 pm vineri vor fi livrate în următoarele luni.Noi navei elemente de zi cu zi pentru a asigura livrarea rapidă.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv înseamnă totul pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să liber înainte de a părăsi feedback-ul.Vom face toate eforturile pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi o soluție minunată.

Comenzi mai mari, mai mult de 10.000 de PC-uri, sau ai nevoie de alte otel criterii, alte diametre ca variind de la 0,3 mm ~ 60mm, vă rugăm să faceți clic pe acum!Ne-ar plăcea să accepte toate solicitările și satisface toate cerințele clienților cu înaltă calitate, pret bun si livrare rapida!

Etichete: caz xiaomi redmi, caz xiaomi a1 stele, cazul mi porc, obal xiaomi redmi 5, xiaomi redmi nit 7, coque mickey xiaomi, redmi note 5 cusatura, ibaiwei km 9, sferă de plastic, clear glass pentru xiaomi redmi notă 5a

Material Polipropilenă ( PP )
Nume De Brand elephrun
Numărul De Model Minge solidă 25.4 mm (1")
Cerere Încărcare redusă rulmenti, supape speciale, supape, supape flotage

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare