7V/1.2 W Panou Solar Alimentat Pompa de Circulație a Apei Solare Fantana de Udare Pompa cu Motor fără Perii Pompe de Grădină Piscină Acvariu de 30% DIN

w182755

25.38lei

-10.87

36.25lei

-29 %

Produs nou

7V/1.2 W Panou Solar Alimentat Pompa de Circulație a Apei Solare Fantana de Udare Pompe Submersibile Pompe de Grădină Piscină Acvariu de 30% Descriere:

Tip De Element:Pompa De Apa

Material:Plastic

Culoare:Negru

Lungime(cablu de alimentare):1,5 m/59.06"

Tensiune de alimentare:DC5V

Curent Electric:<200mA

Max Debit:180L/h

H-Max (Înălțime de Ridicare):70cm(5V)

Zgomot: ≤40DB

Rezistent la apa: IP68

Diametru interior(priza):8 mm/0.31"

Diametru exterior(evacuare):10 mm/0.39" Caracteristică:

1. Încărcare USB: mufă USB este mult mai convenabil, conectat direct la calculator, încărcător și așa mai departe pot folosi încărcător de telefon mobil conectați pentru a utiliza.

2. Aplicarea pe scară largă: mai multe funcții și mai multe scene de aplicare, desktop fantana mica, rezervor de pește mic, mini stânci artificiale, pentru animale de companie de apă potabilă dispozitiv.

3. Economic și Practic: în condiții de siguranță și de încredere, stabil de performanță, de cilindree mare.Timpul disponibil este mai lung și poate fi folosit în 24 de ore de utilizare continuă.

4. Convenabil: USB interfata este mult mai convenabil, compact și ușor de transportat și poate fi folosit pentru exterior,de exemplu la pescuit.

5. Mute: nu există aproape nici un sunet și potrivit pentru camera de zi, dormitor, birou si alte nevoie de un mediu linistit pentru pești de cultură.

Etichete: pompe de lichid de baterie, apei menajere pompă de circulație, pentru pompa de fantana, pompa apa, pompa apa acvariu, Fără perii, solar pompa de udare, INTEX, solar de apă caldă pompă de circulație, albastru fantana solare

Presiune De Joasă Presiune
Standard sau Non-standard STANDARD
Cerere Submersibile
Putere 1.2 W
Numărul De Model Pompa Fantana Solare
Origine China
Teoria Pompa Fantana Solare
Utilizare Apa
Structura Pompă Submersibilă
Combustibil Pompa Fantana Solare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare