Femeie Rochie 2020 Primavara-Vara Sexy Fantă Floral Vintage Rochie Piața Gât Maneca Lunga Șifon Elegante, Rochii Midi Pentru Femei

w18234

76.35lei

-44.87

121.22lei

-37 %

Produs nou

Notă

Poziția de imprimare poate varia în funcție de materialul de tăiere.Diferite imprimeuri pot utiliza diferite țesături.

Dimensiune (cm)

S: Bust 82-85, Talie 68-70, Lungime Centru Spate 102, Maneca De 63,5 M: Bust 85.5-90, Talie 71.5-74, Lungime Centru Spate 103.5, Maneca 64.5 L: Bust 89-95, Talie 75-79, Lungime Centru Spate 105, Maneca 65.5

1. Cele de mai sus oferă detaliate plat măsurători de elementul real.Măsurătorile pot exista 1-3 cm erorilor datorate manuală de măsurare. 2. Vă rugăm să consultați elementul real măsurători, compararea cu măsurătorile corpul tau pentru a selecta dimensiunea corectă.Nu selectați dimensiunea direct în funcție de mărimea pe etichetă sau obiceiurile tale. 3. Dacă sunteți încă în dubiu cu privire la selectarea dimensiunea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Modelul Arată

Foto Real

Adevărat, real, filmare, foto reale.Bucurați-vă de cumpărături, fără nici o griji.

Cooperarea De Afaceri

Picătură de Transport maritim și de en-gros sunt atât de binevenite.Cantitatea minimă pentru comandă este o singură bucată.Pentru mai multe, mai multe reduceri.Pentru picătură de transport maritim, vă vom trimite articolul la client direct, și nu va lăsa informațiile noastre.Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit, exprima de transport maritim.ODM și OEM sunt acceptate.Sunteți binevenit pentru a discuta despre alte cooperarea de afaceri cu noi.

Diferență De Culoare

Vom încerca pentru a afișa culoarea cât mai exacte posibil, dar din cauza de iluminat, diferite de afișare, înțelegere personală de culoare și alte motive, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de la fotografia de pe pagina web.Vă rugăm să consultați culoare de elementul real ca culoarea finală.Diferenta de culoare nu aparțin problemă de calitate.

Transport

Timp de preparare: 3-7 zile lucratoare.Ia în considerare viteza de transport maritim și de la distanță adresa, am putea folosi o altă metodă de transport maritim în loc de metoda de livrare în comanda dumneavoastră.Din cauza diferitelor politici vamale din diferite țări, ar putea fi taxe de import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe care trebuie plătite de către cumpărători.Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

Retur si Schimb

Susținem nici un motiv de a reveni și politica cursului de schimb.Elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la primirea acestuia.Vă rugăm să asigurați-vă că elementul în stare bună, intact, nefolosit, si cu ambalajul original.Cumpărătorii plătesc pentru retur taxele de transport maritim.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, ne va fi foarte recunoscător.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine.Comunicarea este întotdeauna cel mai bun mod de a rezolva problema.

Etichete: gât pătrat rochie de iarna, rochie de șifon vară, rochie talie elastic, sclipici lycra, floare rochie maxi, deschide square neck dress, rochie midi, squere neck dress, copilul bikini si fata de copil, sifon rochie de femei

Numărul De Model DC1898
Stil vintage
Decolteu Piața Guler
Varsta Varsta 18-35 Ani
Sezon primavara
Maneca Stil Regulat
Talia imperiul
Model Tip Florale
Nume De Brand boussac
Material Sifon
Gen FEMEI
Silueta Se potrivesc și Flare
Decor NICI unul
Lungime maneca(cm) Plin
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare