Reglabil Oculus Quest 2 Halo Curea de Realitate Virtuală Sprijinirea forcesupport Upgrade-uri Cap Curea Pentru Oculus Quest 2 Accesorii

w182030

58.09lei

-32.66

90.75lei

-35 %

Produs nou

[Unic Clip adaptor căști de Design] :, Special concepute pentru Oculus Quest 2 Elite Curea(Nu este potrivit pentru original bentita),se poate reduce distorsionarea sunetului și reduce zgomotul de scurgere, asigurați-vă de sunet mai surround atunci când juca jocuri, și aduce o mai bună VR experiență de joc.

[Confortabil și Ergonomic] : Moale și lumină materiale premium pentru un confort de neegalat în timpul sesiunilor lungi de gaming.Bucurați-vă de VR lume complet și continuu.

[ Efect de Sunet excelent] : Oferi un bas puternic, înalte clare și sunet stereo pentru a asigura pe deplin de joc captivantă.Face mai captivantă în lumea VR.

Singur Canal Separat Stânga și la Dreapta Calibrat Căști Livra Stereo 3D de 360 de Grade Sunete - Calibrat de către Direcția și Distanța.

[Easy pentru a instala] : Rapid de instalat și eliminați, aliniați căști de protecție pentru partea de Oculus Quest 2 Elite Curea, apoi pune-l în, în cele din urmă apăsați-l ferm de la poziția de final pentru a vă asigura că rămâne strâns.Clip pe super-ușor și în siguranță la setul cu cască.

Culoare: alb

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

1 * VR Curea

Notă:

Nu este potrivit pentru bandana original,ar trebui să fie utilizat cu Oculus Quest 2 Elite Curea.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: quest 2 curea, pimax vr, ar15 m4, oculus quest 2 curea, oculus quest curea, oculus quest 2 curea curea, oculus quest tpu, quest 2, 8bitdo sn30, telefon mobil

Compatibil Marca pentru oculus quest 2 elite curea
Greutate 90g
Volumul Așa cum se arată
Dimensiune for Oculus Quest 2
Nume De Brand FGHGF
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Model Compatibil pentru oculus quest 2 elite curea
Tip Căști pentru Oculus Quest 2
Numărul De Model pentru oculus quest 2 elite curea

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare