Wen Alb Pantofi Casual Original Înstelat Galaxy Creative Cupluri Kabe-să Îmbrățișez Unisex Canvas High Top Adidași Siret Bascheti

w181445

119.60lei

-79.73

199.33lei

-39 %

Produs nou

Găsiți Pantofi Dimensiune

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

MĂSURA PICIOARE este singura modalitate corectă de a alege dimensiunea

Vă rugăm să poarte șosete pentru a măsura lungimea piciorului.

Vă rugăm să nu uitați să alegeți mărimea potrivită prin măsurarea lungime picior.

PASUL 1: Stai drept pe o suprafata tare cu tocul pe perete;

PASUL 2: Puneți piciorul pe o bucată de hârtie goală lipită de podea;

PASUL 3:Marca cea mai lungă parte a piciorului (denumite călcâi până-n picioare lungime) de pe hârtie.Repetați cu celălalt picior, ca dreapta și stânga dimensiuni pot fi diferite;

PASUL 4: Măsurarea lungimii cu o riglă și de a afla dimensiunea la graficul de mai jos.

Wen pantofi este Unisex.Dimensiunea opțiune este pentru BARBATI NOI marimea, dacă purtați Femei dimensiune,vă rugăm să converti dimensiuni în (MENS NE) dimensiuni de măsurare.

Alegeți o dimensiune mai mare decât cea reală cm de măsurare pentru picioare de GRĂSIME sau preferați să poarte mai liber.

Cumpărătorul Lectură Metodă De Plată

Impozitul/Taxa De Personalizat

Este responsabilitatea cumparatorului de a plati pentru impozit și taxa de personalizat, care poate fi necesară în unele țări, dar va vom oferi orice ajutor putem face pentru a ajuta la eliberarea coletelor.

Ambalare

Transport Feedback-Ul

Vom face noastre cele mai bune pentru a obține satisfacția dumneavoastră și feedback-ul dvs. pozitiv este motivația care ne poate ajuta să oferim servicii mai bune.Dacă îți plac pantofii, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, care costă mai puțin de un minut, dacă nu, vă rugăm să ne contactați în mod liber și vom rezolva problema cât mai curând posibil.

Feedback-ul pozitiv va aduce un plus de 5 $Reducere la urmatoarele comenzi de la tine sau de prietenii tăi.În același timp, schimbul de aceste pantofi de pe rețelele sociale precum facebook, twitter, google+, instagram, etc poate ajuta să obțineți un alt 5% Reducere.Doar contactati-și ne oferă anterioare numere de ordine sau link-uri de pagini în cazul în care vă împărtășesc pantofi, vom revizui si pret mai mic pentru tine.Discount suplimentar se aplică pentru toate elementele, inclusiv elementele de vânzare.

Returnare/Schimb

Returnare și schimb sunt acceptate în termen de 7 zile de când primiți pantofi.Noi nu suntem responsabili pentru orice marfă a revenit pantofi în incorecte dimensiunea pe care ai ales-o singur.Vom returna banii sau nava cealaltă pereche în dimensiunea corectă după ce a revenit de pantofi ajunge.

Wen Design Original Seria Pantofi

Creat în 2010, Wen a fost de vânzare de pantofi de panza pentru piețele Europene și Americane pentru mulți ani, și a primit laude unanime din partea clienților cu înaltă calitate și unicitate.Wen inițial conceput pantofi de panza este una dintre cele mai populare serii pentru că acest joc clasic de pantofi stil este un simbol al auto-exprimare și original-ism spirit.

Materialul, manopera, design unic și toate celelalte detalii de Wen pantofi poate ajuta să-și exprime propriul stil individual, astfel încât Wen pantofi trebuie să fie prima ta alegere.

Clasic culoare pură, simplă potrivire

Design Original, expresia personalității

China de brand, de calitate internaționale

Acesta este sensul de Wen , care fac cele mai bune pentru a face panza pantofi confortabile, frumoase, personalizate și practice.

Etichete: panza de încălțăminte, converse platforma, îmbrățișează perna, anime manga perna, cdg converse, inuyasha perna, samsung galaxy j7 j7108, anime pernă jojo, adidasi converse, 2gb ram smartphone

Material De Sus Panza
Materiale De Captuseala Panza
Tip De Element pantofi casual
Opțiunea Dimensiune NOI, Bărbații Dimensiune
Tip De Închidere Dantelă-Up
Caracteristică 1 Confort Respirabil, Anti-Derapare, rezistent
Forma De Deget Rotund Toe
Gol Pantofi De Culoare Alb
Pantofi Tip De bază
Moda Material Strappy lace-up,lega
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Înălțime Toc low
Model Tip Print
Caracteristică Anti-Miros
Sezon Primavara/Toamna
Material De Talpa Cauciuc
Caracteristică 2 Toate se potrivesc,Plus Dimensiune,Dimensiunea Mare 46-49
Nume De Brand WEN
Numărul De Model WXS-P-01
Înălțime Superioară De mare ajutor
model Înstelat Galaxy Creative Cupluri Kabe-să Îmbrățișez tipărite
Numele Departamentului Adult
Branț Material Latex

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare