2020 Antistres Cub Infinit Infinit Cub Magic Cube Birou Flip-Puzzle Cub De Eliberare De Stres Autism Jucării Relaxa Jucărie Pentru Adulți

w18106

12.04lei

-8.71

20.75lei

-41 %

Produs nou

Caracteristici:

Flexibil forma

Foi la deget de jucărie cu 8 diferite flexibil blocuri pot fi schimbate în mod liber în diferite forme, aduce mult mai distractiv DIY.

Material durabil

Fabricat din ABS de inalta calitate si materiale de fier, foi cu degetul jucaria este rezistent la uzură, rezistent, tare și durabil, care deține mult timp folosind durata de viata.

Dimensiuni compacte

Numai 8*4*2 cm/ 3.14*1.57*0.79 inch(L*W*H) dimensiuni, compact și ușor, convenabil de a transporta, nu ocupă mult spațiu de instalare.

De învățământ

Structura flexibilă frământa degetul jucărie poate antrena imaginația copiilor și hands-on de capacitatea efectiv în timp de divertisment.

Domeniul de aplicare

Foi jucărie degetul pe scară largă este potrivit pentru adulți și copii, care este o bună alegere pentru a omori timpul.

Caietul de sarcini:

Tip: fidget degetul jucărie

Cantitate: 1 buc

Material: ABS plastic + fier

Culoare: negru/ înstelat culoare/ înstelat violet/ albastru instelat

Dimensiune: 8*4*2 cm/ 3.14*1.57*0.79 inch(L*W*H)

Net greutate: 52g/ 1.83 oz

Pachet:

1* frământa degetul jucărie

Lista de ambalare

1* frământa degetul jucărie

Etichete: fidget, anti stres, se frământa jucării infinity culoare simplu, antistres mână, autism bijuterii, mini birou jucărie, cub de stres, lépin infinit cub, autism senzoriale jucărie, se frământa jucărie

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand IKAUOIE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare