WIFI Control udare dispozitiv Inteligent automat de Irigare prin Picurare Controller Kit Sistem De plantă de Grădină pompa de apa timer

w180552

21.36lei

-4.35

25.71lei

-16 %

Produs nou

Caracteristică:

Smart udare

Acest smart mașină de udare pot inteligent set de udare intervalul de 1-9 zile și timp de udare de la 1-99s.După setare, se va porni automat de udare, și următoarea udare automată va fi efectuată la ora stabilită.

Baterie reîncărcabilă

Udare timer are un built-in 2000mAh baterie litiu-ion, care pot fi menținute pentru cel puțin 2 luni după ce a fost încărcat complet.Este foarte sigur si are consum redus de energie.

Indicator de baterie

Când panoul electronic afișează "ON", este în stare de încărcare; "A" indică faptul că acesta este complet încărcat, și "LO", indică faptul că bateria este descărcată.

2 moduri de udare

Există 2 tipuri de produs, care poate realiza 2 moduri de udare: splash și picurare.Acesta este echipat cu toate accesoriile de care poate fi turnat în 2 sau 4 ghivece cu plante.Puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

Usor de instalat

Este foarte ușor de instalat și de operat; exact legătura dintre conductele de scurgere-gratuit.Atunci când călătoresc, se poate oferi un ajutor bun pentru plantele tale.

Utilizate pe scară largă

Sistem automat de udare este un instrument de udare pentru ghivece cu plante, conceput pentru ghivece cu plante în balcoane, case, birouri sau mici sere.

Caietul de sarcini:

Culoare:Alb

Material: ABS, plastic coajă

Model: 2 Capete sprinkler tip / 4 Capete sprinkler tip

Putere: 4W

Voltaj: 3.7 V

Capacitate baterie: 2000mAh

Temperatura de lucru: 0°C-50°C

Lungime furtun: aproximativ 3m

Dimensiune: 90 * 43 * 30mm/3.54*1.69*1.18"

Cantitate: 1 set (1 * mașină de udare, 1 * 5 mod de cap, 1 * 3m furtun negru, 1 * cârlig de metal, 1 * conductă de apă)

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Pompa De Apa Sistem De Aspersoare Controller Kit

Etichete: arduino cu efect de seră sistem de udare, sistem automat de udare, planta pompa, pipetă pentru irigare prin picurare, picurare de apă, zăpadă la albirea dintilor acasa, solar pompa de udare, cronometrul de apă, picurare emițător reglabil, apa wifi

Material Plastic
Numărul De Model Controller
Origine NC(de Origine)
Tip Udare Kituri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare