Noi SHOWSEE Electric Mini Nas tuns Portabil pe Ureche, Nas, Păr de Ras Tuns Impermeabil îndepărtarea Curat Confortabil

w180226

39.99lei

-8.78

48.77lei

-18 %

Produs nou

Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.Garanție: oferim garantie de trei ani pentru Re părul tuns .Dacă nu există nici un prejudiciu, va Vom trimite gratuit piese de schimb, vă rugăm să-l instalați (va vom trimite video de instalare).Dar dacă acesta este deteriorat de factori umani, sau dacă acesta este distrus de forțe externe, va trebui să plătească niște taxe.

ShowSee De Părul Din Nas Caracteristici Principale

* Mini pix-corp în formă, ușor și compact, frumos și ușor de utilizat * 360 ° rotație de mare viteză, Built-in plutind cu două tăișuri capul de tăiere. * Miniatură motor care reduce vibrațiile și zgomotul.Puteți rade nas gros de păr. * Detașabil organism, independent de capul de tăiere, detașabil și lavabil.

ShowSee De Părul Din Nas

Nedureros ras, rapid și ușor, rafinat și compact, de lungă durată companie Arcuite capul nu doare cavitatea nazală.Cu două tăișuri plutitoare capul de tăiere nu va trage de par.De anulare a zgomotului in miniatura cu motor pentru utilizarea fără probleme.Independent cap de tăiere pot fi scoase și spălate.

Curate și îngrijite

ShowSee de Părul din Nas, electric tapiterie, bărbierit curat toate la o dată.Nu deteriora cavitatea nazală și este compact și portabil.Tookfun.

Rade o mulțime de păr în nas la un moment dat. 360 ° rotație de mare viteză, plutitoare cap de tăiere

Built-in plutind cu două tăișuri capul de tăiere.În timpul de mare viteză de rotație de 360 ° omnidirectional captura de mai multe fire de par nas intrarea de la fanta din capul de tăiere.Nu există nici o senzație trăgând, și firele de păr din nas, care sunt dificil de manevrat în cavitatea nazală poate fi rapid ras.

Miniatura motor care reduce vibrațiile și zgomotul.Puteți rade nas gros de păr.

Alege o miniatură motor cu cuplu mare, de mare viteză și durată lungă de viață.Vibrație unică și de reducere a zgomotului de structura, care se confruntă curatare profunda de nas gros de păr.Asigurând în același timp puternic puterea de ieșire a motorului, în timp ce de ras părul din nas.A minimiza zgomotul.tookfun.

Mini pix-corp în formă, ușor și compact, frumos și ușor de utilizat

Este de aceeași mărime ca un stilou si cantareste doar 26g.Său subțire și corp ușor poate fi ținut cu o singură mână.

Poate fi folosit in mai multe locuri

Spală-te.Călătoresc.Naveta de munca

1 baterie AAA.Consum redus de energie design.Utilizarea mai

În miniatură, de putere mică, de înaltă eficiență a motorului. 1 baterie AAA.Poate fi folosit continuu timp de 3 ore.Două minute pe zi, timp de trei luni de utilizare.

Detasabila organism, independent de capul de tăiere, detașabil și lavabil

One-click de rotație.Cutter cap și corp poate fi demontat și curățat rapid și ușor.După tuns parul din nas, lama este demontat și curățat, pentru a preveni bacteriile de la creștere și cavitatea nazală este steril si mai sanatos.

Înlocuiți-le după cum doriți

1. Apucați jumătatea inferioară a capului de tăiere și urmați săgeata pentru a transforma invers acelor de ceasornic pentru a debloca. 2. După capul de tăiere este deblocat, trageți-l în sus pentru a elimina capul de tăiere. 3. Scoate lama, perie pentru a curata, spala si la fiecare 2 luni. 4. Se clătește lama direct.După care aveți nevoie să se usuce.Efectuați o a doua utilizare.

mai multe detalii

O cheie pentru a deschide: electronic comutator glisant.Preveni accidentale de atingere.Protecție anti-praf: independent capacul de protecție.Dificil de a acumula praf.Frumos aspect: mat simt corpul.Subtil preveni roll-off.

Timp de livrare Info (din China)

Destinație

Europa

America De Nord

Asia

Oceania

America De Sud

Africa

www.videoprint.ro Standard De Transport Maritim

10 – 20 de zile

20 – 35 de zile

www.videoprint.ro Premium De Transport Maritim

4 - 10 zile

8 - 15 zile

DHL

3 - 7 zile

7-15 zile

UP/DPD

7 - 15 zile

7-15 zile

Destinație

Federația Rusă

EMS / Post office

Central, Volga

10 – 17 zile

Nord-Vest, Sud,

Ural, Siberia

15 – 25 zile

Departe De Est,Caucazul De Nord

25 – 45 de zile

Garanție și Politica de Returnare va garantam ca toate produsele sunt de brand original și de brand nou, Și să ofere o garanție de trei ani pentru produse, În viitor oferi piese de schimb.Va garantam satisfactia de cinstit și rezonabil cumpărător.Dacă întrebarea dvs. este confirmată, putem trimite gratuit piese de schimb.dar pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorii trebuie să plătească o parte din bani.Feedback Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE".Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit, și plăcută la cumpărături cu noi.contactați-ne Dacă întâmpinați probleme, rupt, probleme de calitate, vă rugăm să nu vă faceți griji, și nu lăsați feedback-ul rău.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în primul rând, vă vom răspunde cât mai curând posibil, vă rugăm să ne permit de a răspunde în termen de 12 de ore.Noi înțelegem starea ta de spirit, și vă va oferi cea mai bună soluție pentru problema ta, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema, în orice caz,vă rugăm să nu ezitați să vină la noi,suntem mereu aici.așteptăm cu nerăbdare să-și vă mulțumesc pentru încredere.Despre Perfecțiune Tehnologie Tehnologie Perfecțiunea este o calitate centru comercial, cu produse de înaltă calitate și prețuri scăzute.Convingerea noastră este de a adera la produse de calitate, rapid și amabil, servicii, preturi rezonabile, ajuta dragi cumparatori găsi rapid produsul ideal, Reduce hassle de a alege produsul.Sperăm să se răspândească de sănătate și de inteligent pentru mai multe familii, crește fericirea familiei, se bucură de o viață mai bună și bucurați-vă de timp.Așteptăm cu nerăbdare să comanda, acest lucru este de încredere și responsabilitate, ne va apăra.Vă mulțumesc foarte mult.Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la "Favorite" lista.

Etichete: fo xiaomi youpin, oficial xiaomi, sfârșitul de tuns, aparat de ras, 3 xaomi, trimmer pentru barbati, xiomi, mi ear cleaner, aparat de ras de ras, bebird a2

Nume De Brand TOOKFUN
Utilizarea Corpul
Gen De sex masculin
Material cap de tăiere din oțel inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Timp De Utilizare 160Mins
Conținutul Pachetului Părul din nas *1 Baterie AAA
Cu dispozitivul de tundere No
Timp pentru a pieței 2020
Tip De Element Aparat De Ras Electric
Numărul De Model XIAOMI YOUPIN SHOWSEE C1-BK
Certificare CE
Putere Tip Baterie
Dimensiune Weight 100g
Caracteristică Singură Lamă
Modul De Spălat Nu se spală
Tensiune Global Universal(100-240V)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare