Tomahawk TW9010 Două mod de alarma auto telefon Mobil masina de control GPS auto cu două sensuri dispozitiv anti-furt upgrade gsm gps sistem anti-furt

w179900

213.44lei

-189.28

402.72lei

-47 %

Produs nou

Tomahawk TW9010 Două mod de alarma auto telefon Mobil masina de control GPS auto cu două sensuri dispozitiv anti-furt upgrade gsm gps sistem anti-furt

Să acorde o atenție: în Primul rând,mașina ta trebuie să instalați TW9010 sistem de alarma,atunci se poate utiliza produsul nostru,dacă nu instalați TW9010 sistem de alarma,nu se poate folosi!

Vă rugăm să ne contactați atunci când ai primit produsul,este nevoie de Înregistrare și activare și ne puteți trimite manual pentru tine! Четырь достоинствов

1.Данный контроллер продолжает использоватьсь без демонтрирования ,клиент можно экономить расход за демонтрирования .

2.Клиент можно самостоятельно установить программу контроллера м.б.телефона несложно, и экономить расход за установку ..

3.Клиент можно управлять дистанционный запуск с м.б.телефоном, включить в назначенном времи температурный запуск , и экономить расход закупки и установки для дорого контроллера GSM м.б.телефона.

4.В случае предупредительного сообщения вне закона APP принять сообщение авто и указать клиенту .

Bună ziua, stimați utilizatori:

Ca mulți consumatori au întâmpinat unele confuzii în procesul de instalare și de a folosi după achiziționarea recent, am lista lor aici unul câte unul de referință.

1. După obținerea produsului, primul pas este de a descărca un NFLH-APP de pe telefonul mobil, care acceptă numai Android și telefoane Apple.În a doua etapă, când de scanare coduri de bare bidimensionale, putem încerca să utilizați mai multe software-ul scanează.Unele software-ul scanează va provoca codul de codare, care nu pot fi descărcate.Atunci când instalați APLICAȚIA, aveți nevoie pentru a deschide și permite setări de permisiune în telefonul mobil funcția setări, astfel încât APLICAȚIA poate fi utilizat în mod normal.În cazul în care acordul nu este activată, nu veți fi capabil de a primi alarme auto de pe telefonul mobil.

2. După instalarea APP este finalizată, sistemul începe înregistrarea.Mai întâi de toate, selectați înregistrare, introduceți ecranului și apoi introduceți adresa de e-mail, faceți Clic pe pentru a obține parola de autentificare.Conectați-vă la dvs. de e-mail și verificați parola pe care ați primit-o.Înapoi la APLICAȚIA, introduceți codul de validare parolă, apoi seta propria parolă pentru a vă conecta la APLICAȚIA, și apoi introduceți parola din nou.Introduceți numărul IMEI, care este lipit pe exteriorul gazdei și pe partea de caseta de culoare.În cele din urmă, introduceți numărul de înmatriculare, faceți clic pe OK și așteptați pentru prompt.

3. A reveni la interfața originală, faceți clic pe conectare, introduceți adresa de e-mail, introduceți parola de autentificare APLICAȚIA, și faceți clic pe OK.Intre principalele ecran de control

4. După intrarea principala interfață de control, faceți clic pe pictograma albastru în colțul din stânga sus.Atunci când intră în noua interfață, veți vedea la "program" icoana, care este folosit atunci când se potrivesc cu masina, dispozitiv anti-furt.

5. Asambla produse, conectați sursa de alimentare, antena GSM si GPS antenă, și să acorde atenție la introducerea unui SIM card de debit în GSM format.O atenție specială ar trebui să fie plătit la direcția de cartela SIM.Metalul este orientată în sus și crestătura se află în afara.Este corect să introduceți în motorul principal și a vedea în cele din urmă notch scurgeri.

6. Găsi OBD pe mașină și conectați-l pentru a obține energie electrică.Dacă OBD este ocupat, nu contează.Vă rugăm să ne taie 2P alimentare și a vedea o linie roșie.Vă rugăm să conectați-l la 12V putere linie.O altă linie neagră este conectat la polul negativ.Nu există nici o problemă cu această operațiune.Rețineți că antena GPS trebuie să fie expuse pe tabloul de bord, în scopul de a primi semnal GPS de bine.

7. Atunci când gazda este conectat la sursa de alimentare, LED-ul de mai sus va pâlpâi.Uita-te pentru lumina portocalie.Atunci când se poate pâlpâi rapid, ea reprezintă o conexiune de rețea OK.În scopul de a verifica dacă BINE este conectat, număr de card SIM pe host poate fi apelat de pe telefonul mobil.Dacă telefonul poate fi apelat, comunicarea dintre sistemul este normal.Uita-te la LED-uri albe, și flicker indică faptul că semnalul GPS este normal.

Etichete: gsm wireless, auto alarma auto, c120, alarma tomahawk, alarma auto gsm, Alarma, pandantiv vertex, lg nexus 5 față de ecran de sticlă de înlocuire, alarma auto tomahawk, lama multifuncțională

Tip Dispozitiv Anti-Furt Cu Două Sensuri
Caracteristică Alertă De Securitate
Controlat De La Distanță No
Tip De Control De La Distanță Fără LCD Control de la Distanță
Nume De Brand LCDXBYTFT
Tip De Accesoriu Piese Speciale De Dispozitiv Anti-Furt

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare