Ciartuar Curele pentru Bărbați de Înaltă Calitate, Curea din Piele Curea de Lux, Curele Pin Cataramă de Designer Centurile de Talie de Aur Mens faceți Clic pe Centura

w179595

112.27lei

-131.76

244.03lei

-53 %

Produs nou

【Vânzător Promit】

Centurile noastre Nu Sunt Ieftine,Dar Ele Sunt de Înaltă Calitate,Realizate de Vacă din Piele și Cataramă de Alamă Solidă,Nu Sintetice, Plastic sau Piele,Nu Miros urât.Acesta este de 100%, Strat superior Cowskin Piele.Packging cu o Cutie-Cadou,Elegant Cadou pentru Sot/Tata/Prietenul/Aniversare a Fiului.Dacă Nu se Potrivesc Descrierii,vă Rugăm să Vin pentru Rambursare Liber.

Produs De Culoare:

1. Cataramă de aur(cu piele maro) 2. Cataramă de argint(cu balck piele) Dacă vă place "cataramă de Aur cu piele neagra" sau "cataramă de Argint cu piele maro",puteți lăsa mesaje de la noi,va vom trimite ceea ce iti place.

[Cumpărare De Referință]

Dimensiuni: 105CM(41.3 inch) pentru Talie:28"-30" Dimensiuni: 110CM(43.3 inch) pentru Talie:30"-33" Dimensiune: 115CM(45.3 inch) pentru Talie:33"-36" Dimensiune: 120 CM(47.2 inch) pentru Talie:36"-39" Dimensiuni: 125CM(49.2 inch) pentru Talie:39"-42" Dimensiuni: 130CM(51.2 inch) pentru Talie:42"-45"

+Urmează Magazin, Pentru A Primi Mai Multe Reduceri.

Centura Elegant pentru a ta sos de moda.Godlen Catarama cu cafea maro din piele,se potrivesc potrivi atât de bine.Aduce o încredere nobil.

Ciartuar Curea Barbati Casual De Înaltă Calitate, Curea Din Piele Curea De Afaceri De Sex Masculin De Lux Centura Cataramă De Pin Pantaloni Talie Centura De Aur

Oamenii Centura de Lux Pin Curele din Piele de Talie Centura de Aur Cataramă de Metal,blugi de moda branduri de lux.luxury mens curea,curele din piele,designer de talie centura.

De Asigurare A Calității,Rapid De Transport Maritim,Garanția De Returnare.Noi oferim de înaltă calitate din piele, curele barbati peste tot în lume!

Etichete: surom de lux barbati, cintura curea gucci, mens textil centura, curea femei, banca curea de piele, centura, curea barbati, h centura homme, război curea de piele, designer bucle centura

Stil Formal
Catarama Lungime 7.0 cm
Origine NC(de Origine)
culoare Centura De Aur,Argint Centura
Numărul De Model H-Y816
Nume De Brand ciartuar
Latime Curea 3.35 cm
Tip De Element Curele
Curele Material Metal
Model Tip Solid
Gen BĂRBAȚI
Catarama Latime 4.0 cm
Numele Departamentului Adult
style2 Cadouri pentru barbati,curea Ajustabila,branduri de lux
style1 curea de piele barbati,barbati curea de lux,autentice din piele de curea,curea barbati

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare