Reglabile de Cauciuc Push Up Banc de Presa cu Bandă de Tensiune Trage Coarda pentru Piept Brațul sală de Gimnastică Acasă forței Musculare Exercițiu de Formare

w179321

102.47lei

-6.55

109.02lei

-6 %

Produs nou

Reglabil împinge în sus Push-Up-uri frânghie din cauciuc banda pentru piept brațul sală de gimnastică acasă forței Musculare Exercițiu

Material:Plastic ABS,Cauciuc

include :banda de cauciuc* 6 buc/set

greutate:0,7 kg

Dimensiune: (se poate extinde la 230cm)

§ Ne va lăsa feedback-ul pozitiv după ce vom primi plata.

§ Apreciem clienții noștri să lăsați un feedback pozitiv.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele pe care le îndeplinesc.

Vânzător Promit

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune ca noi .

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (la vânzător\'s) o adresă de retur, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Etichete: sistemul de exercitii acasa, se potrivesc dota, practicanta benzi, sport muscul, excersise echipamente, brand sport, bancă de gimnastică, plante de interior raft, acasă tren, echipa de gimnastică

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 121
Funcția BRAȚELE
Numele Departamentului Unisex
Cerere Trage Coarda

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare