JAKEMY JM-G01 10/15 Automat de Udare de Start Dispozitiv de Sincronizare Inteligent de Udare de Plantat Sistem de Flori de Ghiveci Reglabil Perioada Instrument

w178979

131.19lei

-87.46

218.65lei

-40 %

Produs nou

Când ești departe de casă pentru o excursie sau o călătorie de afaceri, nu vă faceți griji că florile sau plantele din gradina ta se scurge de apă?Creșterea plantelor este strâns legată de apă, toate plantele au nevoie de apă.Cu acest produs, nu ai problemele de mai sus, acesta poate automate de udare a plantelor, haide și încercați să-l, nu te lăsa în jos.

Caracteristici:

Game largi de aplicații: potrivit pentru udare plante de birou, balcon flori, strat de flori, plante și ghivece cu plante.

Cu mare putere, un sistem de apă about10 sau 15 ghivece de flori (opțional), economisind timp.

Ușor de instalat: Vine cu deschidere și închidere catarame, care pot fi prinse pe găleată, economisind spațiu.

Udare interval poate fi setat la o dată la fiecare 1-23 ore sau o dată la 1-30 de zile.O singură udare poate fi setat o dată la fiecare 10-59 secunde sau o dată la fiecare 1-5 minute.Rotiți butonul pentru a seta programul pentru a stoca în mod automat.

Frunza-aruncă săgeți de design pot fi udate cu exactitate față de udare manual, utilizarea deplină și de economisire a apei.

Cu power-off funcția de memorie, se poate de calm răspunde la situații de urgență și să ia măsurile rezonabile de plante.

Nici apa funcția de detectare: atunci Când nu există nici apă în găleată, gazda va declanșa fără apă oprire dispozitiv de lucru 30 de secunde după ce apa este oprit și pe ecran se va afișa "Err".

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Interfata: tip-c

Tip: type1, type2(opțional)

Udare pot numărul: (opțional)

type1: 10

type2: 15

Element dimensiune: 108 * 60 * 50mm / 4.3 * 2.4 * 2.0 în

Pachetul dimensiune: 233 * 165 * 73mm / 9.2 * 6.5 * 2.9 în

Pachetul greutate: 730g / 1.6 lb

Lista de ambalare: (opțional)

Type1:

1 * Dispozitiv Automat De Udare

10 * Frunze-Aruncă Săgeți

8 * Trei Tee

2 * Patru Tee

1 * Cap De Filtru

1 * Linie De Date

1 * 10 Metri Furtun de PVC

1 * Manual De Utilizare

sau

Type2:

1 * Dispozitiv Automat De Udare

15 * Frunze-Aruncă Săgeți

10 * Trei Tee

3 * Patru Tee

1 * Cap De Filtru

1 * Linie De Date

1 * 10 Metri Furtun de PVC

1 * Manual De Utilizare

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1.În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.videoprint.ro în viitor.

2.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la locul de comandă.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile

1. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol , vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o repacement sau banii înapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Produsele defecte Trebuie să Fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în orginal ambalaj, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3. Costurile de returnare fi plătite de către Cumpărător.

4. Noi oferim Retrimite Serviciu gratuit o dată.Dacă nu puteți primi elementul indiferent de ce problema.

Vă rugăm să rețineți:uneori aspectul de bunuri sau de culoare poate fi schimbat,dar nu afectează de utilizat.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul.

2. Dacă aveți orice întrebări sau probleme,nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1. Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2. Vom folosi ePacket de transport maritim pentru cele mai multe țări, precum Statele Unite, Canada, Australia, Federația rusă, Germania, Franța , Spania , Marea Britanie și Noua Zeelandă.

Etichete: fata aparatului, pentru acasă, kit rega, oala, inteligent ghiveci, jakemy oficial, jakemi jm, set surubelnita auto, orbita sistem de udare automat, autowatering sistem

Tip Aspersor Alte
Numărul De Model Udare automată dispozitiv
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare