Masina de 12V Gonflabile Pompa Auto Auto DC Electric Pompa de Aer Pneumatic + 3 Duze AirBed Saltea Barca de Înaltă Calitate

w178561

26.03lei

-11.72

37.75lei

-31 %

Produs nou

Aceasta este o pompa electrica pentru masina ta.Suport intrare DC 12V, ușor pentru utilizarea în aer liber.Acesta poate fi conectați în auto bricheta, operare ușoară și user-friendly.Formă compactă, convenabilă pentru depozitare si transport.Noi oferim clienților preț rezonabil, mai multe și economice moduri de transport, de înaltă calitate, profesionale și credincioși după-vânzare de servicii.Scopul nostru este de a încerca cele mai bune noastre pentru a satisface clienții noștri, așa că grăbește-te pentru a începe să faceți cumpărături în magazinul nostru, o minunată experiență de cumpărături este în așteptare pentru tine.

Caracteristici: Două funcții într-o singură : se umflă rapid & dezumflă tot gonflabile de volum mare.Vino cu 3 interconectate gaz duze , potrivit pentru diverse produse gonflabile.Suport auto 12V alimentare, ușor pentru utilizarea în aer liber.

Specificatii: Mod: HT-196A.Intrare: DC 12V/60W.Nominală presiune: 3400±150pa.Volum:270L/min.Material de înaltă calitate.Forma compactă și manoperă fin.Culoare: Negru.Greutate: Aprox. 300g. 100% de Brand nou.

Potrivit pentru: Umfla airbed, piscina gonflabila, barca, canapea, cadă, pat cu apa, jucarii, înot inele, etc. Aerul extras din vid pungi de compresie, etc.

Atenție: Pentru a reduce riscul de șoc electric, nu expuneți la ploaie, magazin interior.Nu folosiți pompa de peste 25 de minute.Păstrați această pompă de aer la îndemâna copiilor.Nu lăsați niciodată pompa nesupravegheat în timp ce acesta este în uz.

Pachetul Include: 1 x Auto DC Pompa de Aer Electric 3 x Duze 1 x Manual in limba engleza 1 x Ambalaj Original

Etichete: pompa airbed gonflabile, 150 psi pompă de bicicletă, saltea pompa, barca pompa, masina pompa, airbed de reparare, aer saltelei pompa, acvariu motor, aer acvariu pompa, geamandura de umflare

Tensiune 12V
Nume De Brand JINHF
Numele Modelului Noi
Articol Greutate 300g
Origine NC(de Origine)
Tip De Material Material de înaltă calitate.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare