Sarcina Pernă Pernă Pană Spuma De Memorie Wedge Pentru Femei Gravide Partea De Dormit Burta Spate Suport De Relief Ortopedice-Genunchi

w177720

60.82lei

-7.52

68.34lei

-11 %

Produs nou

Sarcina Perna Pană Spuma de Memorie Pană pentru Maternitate Burta Suport Spate

Puncte: 1、Practic in Utilizare: Această sarcină perna pană nu te oprește de la rulare în somn, punând-o pe la spatele tău.Pernă pană te ajută să dormi pe partea stanga care este mai bun pentru copilul tau, deoarece acesta va crește cantitatea de substanțe nutritive care ajunge la placenta.

2、Confort Provider: Cu pernă de sarcină, burtica ta va fi prevăzut cu suport adecvat pentru a reduce disconfortul în jurul solduri, pelvis și de jos a spatelui precum și umflarea (edem) la nivelul picioarelor, picioare și mâini.

3、Fermoar Design: sarcina Noastră perna pană este proiectat în strânsă colaborare cu femei gravide.Fermoarul este plasat strategic pe partea de sarcină perna pană, astfel că nu va durea burta.

4、Convenabil de a Folosi: știm că mulți dintre voi așteaptă mamele sunt active și pentru a muta o mulțime.Ne luăm sarcina perna pană cu tine, astfel încât să puteți obține cu ușurință sprijinul de care aveți nevoie oriunde, oricând.

5、de Înaltă Calitate Spuma: spuma poate asigura că sarcina pernă să nu se supraîncălzească, astfel încât să rămână frumos și rece.Spuma este din poliuretan si nu contine BPA, PVC sau ftalati.

Caracteristici:

1. În mod eficient la reducerea disconfortului de umflarea în șolduri, fese, spate mai mici, și picioarele, și mâinile și picioarele.

2. Materiale în condiții de siguranță, ușor de a disipa căldura, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Caietul de sarcini:

Nume: Sarcina Perna Pană

Dimensiune produs(aproximativ): 40*34*6cm/15.75*13.39*2.36 în

Produsul sacou: cristal super tesatura moale / strat de aer de diamant tesatura

Bază produs: revenire lentă spuma de memorie (poliuretan)

Lista De Ambalare:

Sarcina Perna Pană * 1

Etichete: perna memory foam perna scaunului, încălzit de genunchi perna, spume de pană, scaun perna, alb pană pernă, perna de reflux, perna, spuma de memorie stai, suport pe perete, fox croșetat perna

Caracteristică Anti-Decubit
Utilizarea Scaun
Grupa De Vârstă Adulți
Umplere Spuma De Memorie
Material Poliester / Bumbac
Desfac și se Spală Nu Detașabil și Lavabil
Technics Nețesute
Forma Pătrat
model Croșetate
Metoda De Incalzire Alte
Setați Tipul No
Stil Modern
Model Tip Solid
Numărul De Model 2020
Tip Șezut/Spate Perna

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare