Jianzhan China Dinastiei Song Stil Ceașcă De Ceai De Portelan Ceai Matcha Castron Albastru Tenmoku Glazura Ceramica Kungfu Set De Ceai

w17763

89.62lei

-79.44

169.06lei

-46 %

Produs nou

Un Fel De Memento-Uri:

Este folosit Chineză Tradițională și Song Dinastiei cuptor schimba craftmenship, fiecare funcționează este format în mod natural în cuptor sub înaltă temporature în jur de 1300 de grade, astfel încât fiecare funcționează nu este exact la fel, pls permite diferență minoră, dacă te deranjează acest lucru, pls rugam sa ne contactati pentru real fotografiile inainte de a comanda, multumesc!Modelul este format în mod natural în cuptor sub înaltă temporature în jur de 1300 de grade, modelul nu este desenat pe cupa, modelul nu va dispărea pentru totdeauna, în schimb, dacă utilizați această ceașcă de ceai până la unele nu.ori, modelul de culoare se va schimba, este fantastic.

Descrieri: Stare :complet nouă Dimensiune : Stilul 1: Ø 9.0 x 5.0 cm / Ø3.54" x 1.97" Stil 2: Ø 8.8 x 5.5 cm / Ø3.46" x 2.17" Capacitate : 130ml/4.4 oz se Aplică pe o scară mai largă - Ceai, ceaiul verde, Cafea, Vin, Apă decor Clasic: Acasă, la Birou, Club, Living, Hol, Bucatarie Colletable & Valoros –Jianzhan nu este doar un necesar zilnic, dar, de asemenea, o epocă Meserii, Mai de folos și mai mare valoare, vine cu certificat.Eco-friendly și Sănătate: în interiorul și în afara glazuri sunt în mod natural format în mare temporature în cuptor, nu prin puterea omului.

Descrieri De Elemente :

Jianzhan este o ceașcă de ceai/castron de portelan acoperit cu fier glazura numit Tenmoku glazura, și a fost o formă tipică.Este renumit din China Dinastiei Song(960-1279), la acel moment, jianzhan a fost folosit doar de Regină și Nobil.Pe Mai 23, 2011, cuptor construirea și tehnologia de ardere a fost inclus în cel de-al treilea lot de international patrimoniului cultural imaterial.În Sep.2017 BRICS Întâlnire, Jianzhan-au dat naționale cadouri pentru liderii de țări prezenți la ședință.

Jianzhan Valoarea 1. Jianzhan are efect de înmuiere apă și apă vie, și de a îmbunătăți gustul de ceai; 2. Ține de stocare de căldură pentru o lungă perioadă de timp și de a îmbunătăți alcalinitatea de ceai, supa, asigurând o mai bună gust de ceai.Și poate stimula și de a spori aroma de ceai; 3. Păstrarea și conservarea; 4. Schimba culoarea după folosite: ceai sau apa este îmbibat de Jianzhan.Doar ține de utilizare și ștergeți cu o cârpă,culoarea se va schimba cu alt stil.

Etichete: legăturile cupe, al matcha ceai, matcha, set de cafea, perie matcha, tenmoku, vas chinezesc, mor de ceai, bol de ceai, cana

culoare albastru
Descriere Ceașcă De Ceai De Portelan
Mestesug Meșteșugurile fost moștenit de la dinastiei Song, câteva om poate face acum
Se aplică pe scară mai largă Ceai, Ceaiul Verde, Cafea, Vin, Apă
Utilizare de băut, colectie, decor
Nume De Brand MOZHAN
Origine ceramica chineză ceai cana/bol
Tehnica Sub Geamuri
Model JZ191022-115
Tip Cesti De Ceai
Forma Forma
Capacitate 130 ml/4.4 oz
Material Ceramica
Funcția se înmoaie de apă, ține cald, ceaiul va fi mai bine gustul
Tip Ceramic Portelan
Pentru Ceai ceai de musetel,ceai chai latte,toate tipuri de ceai...
Numele Ceramica Cesti De Ceai

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare