SUNICE Anti-ceață Film Mașină de Baie, Oglindă Anti-aburire Folie de Protectie Geam Auto Adezive Autocolant Film de Sticlă 30cmx400cm

w177161

120.41lei

-6.35

126.76lei

-5 %

Produs nou

Parametrii De Produse:

Tip: Anti-ceață film

Dimensiune: 30cm(11,8")x400cm(157")

Caracteristică:

1.Universal proiectat Oglinda Retrovizoare Film de Protecție pentru Mașini, Suv, Camion, Trailer, etc., care se potrivește tuturor dimensiune standard de oglinzile laterale.

2.S-ar putea clarifica zona de vizualizare pentru evitarea posibilelor pericole, de exemplu, vă ajută să prognoză pe lângă împrejurimile atunci când trecerea sau schimbarea benzii.Se poate proteja de conducere linia de vedere în zi ploioasă.Este o inovație și poate rezolva problema ta că nu poți vedea reaview oglindă clar în zi ploioasă.E anti-ceață, cu efect bun.

3.Scut și proteja Retrovizoare Oglinzi Laterale nedorite, zgârieturi, pete, praf și murdărie, astfel încât să păstrați oglinda retrovizoare clar toate timpurile.De mare putere și înaltă de transmisie

4.PET+Nano acoperire folie de protecție cu 99% de transmisie, anti-ceata, anti-glare, anti-ceață, impermeabil, impermeabil, care efectiv mai clară, ochii tăi și a vedea mai bine într-o zi cețoasă.

5.Să ia doar câteva minute pentru a se instala la Oglinda Retrovizoare direct, uda un pic de apa pe oglinda, instalați film protector la oglindă și-o lipească, apoi aplatiza cu un mic racleta, rapid și ușor.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală .

Pachetul inclus: 1 buc

Shippment timpul De expediere este de aproximativ 5-7 ZILE de LUCRU prin FedEx sau UP-uri etc. air express, nu putem garanta livrarea pe toate expedierile internaționale, ca urmare a fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult / mai scurt timp pentru a inspecta produsele tale.Plată 1. Acceptam diferite modalitati de plata.Aproape fiecare stil de card de credit, PayPal, transfer bancar etc. 2. Vă rugăm să efectuați plata în termen de trei zile după ce plasați o comandă. 3. Plata ta va fi eliberat numai după confirmarea de livrare.Serviciul Vamal 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face față cu problema, și să dea o soluție satisfăcătoare. 2. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 3. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lasă-ne feedback-ul pozitiv. 4. Simțiți-vă liber pentru a trimite întrebări, întrebări despre produs la noi.Vom răspunde în termen de o zi de munca. 5. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la dvs. de e-mail.Catalogul va fi trimis pentru tine, dacă aveți nevoie.

Etichete: anti-ceață pulveriza, autocolant pentru sticla, mașină de hârtie, anti-ceață autocolant, film de vinil, E13, lucrurile cricut, plantator forge, antifog, bastoane tambur set

Model Oem
Tip De Autocolant Alte
Dimensiune 30cm(11.8")x400cm(157")
Cerere Oglinda Retrovizoare Auto / Fereastra De La Baie
Design Schimbare De Culoare
Ambalare Nu Este Ambalat
Autocolant De Plasament Oglinda Retrovizoare
Categorie Autocolante
Tip De Material animale de companie
Element De Lungime 400cm
remarca Alte dimensiuni pot fi csutomized.
Tip Adeziv Sticker
Nume De Brand SUNICE
Lățime Produs 30cm
Tip De Element Autocolante
Numele Modelului anti-ceață film

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare