OTG 3 in 1 AdapterType-C Micro USB Pentru Apple Este Potrivit Telefon Mobil USB 3.0 U Disc Adaptor Mouse-ul Converter

w176599

14.97lei

-12.24

27.21lei

-44 %

Produs nou

Descriere

3 în 1:3-în-1 interfață, portul de ieșire este micro USB de Tip C, dispozitive și pentru iPhone/ipad .Intrarea este USB 3.0, viteza de citire este mai rapid.

Mai convenabil: Prin produsele noastre, puteți citi conținutul în usb de pe dispozitive mobile cum ar fi telefoanele mobile, fără a fi nevoie pentru a găsi un alt calculator.3 in 1 nu este nevoie de a efectua mai multe adaptoare.

Nu APP: Ea este ușor de utilizat, suporta functia OTG, și transmite documentele stocate în "fișierele MELE" în terminal.Nici un software-ul driver este necesar pentru utilizare.

Compatibil Cu Toate: Compatibil cu toate porturi USB: suport pentru tastaturi, soareci, aparat de fotografiat digital, USB flash drive, USB Ventilator, HUB USB, Imprimantă,SD/TF card reader, și mai periferice.

Caracteristici

Dispozitive externe: USB flash disk, Sketchpad, tastatura, mouse-ul, camera, microfon, cititor de carduri, card de memorie, etc. Nu este necesară aplicație

Funcția: plug and play, transmiterea eficientă

Aplicație: Apple dispozitiv de interfață poate fi folosit pentru mai multe scopuri prin conectarea / transferul de dispozitiv USB.

Produsul interfata: USB 3.0

Funcția produs: transmisie + încărcare

Produs material: carcasă din aliaj de aluminiu

Notă:

- Ar putea fi o eroare mică de dimensiune pentru manual de măsurare.

- Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.:

Lista de ambalare

Lista de ambalare:

1 * adaptor

Etichete: combo mouse-ul, magic mouse-ul, bad wolf, ninja notebook, mama pad, bluetooth tastatură și mouse-ul pentru mac, apple magic mouse-ul, micro mouse-ul fără fir, appl mouse-ul, panasonic y11c

Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Nume De Brand selectec

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare