Haine De Iarna Câine Pisică Câine Cald Sacou Strat Impermeabil De Îmbinare Pet Puppy Iarna Hanorac Tinuta 6 Culori 8 Dimensiuni

w176447

17.45lei

-2.85

20.30lei

-14 %

Produs nou

Materiale:100% Poliester

Notă:Plssizing cainele cu atenție înainte de a buyingwill ajuta sa ai produsele potrivite!În interior Materiale de culoare sunt de culoare aleatorie,poate nu la fel ca fotografiile.

Pls verifica cainele dimensiune cu atenție înainte de a cumpăra,nu vom plăti costurile de returnare dacă alegeți dimensiunea greșit!

Avem 8 dimensiuni disponibile,pls verifica detaliile de mai jos:

Despre Produs

Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre cât mai exacte posibil.Vă rog să observați că dimensiunea și culoarea de reprezentare sunt supuse de fabricație variație.De asemenea, setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale.

Plata

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Transport

1. Vom livra numai pentru cumpărătorul este înregistrat adresa.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de livrare, vă rugăm să-l schimbe pe www.videoprint.ro ÎNAINTE de a plăti.

2.Principalele noastre de transport este Avionul prin China Post.Va ia 15-45days pentru tine,pls fie pacient.

3.Uneori,timpul de livrare ar putea fi luate mai mult în timpul Vacanței(doar ca Christams.Vacanta de Anul Nou chinezesc etc.) sau Taxe Vamale de Revizuire.

Rambursare

Schimb Doar

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 14 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.

Suíjī 2/5000 aleatoare

Etichete: zmee câini, pânză de câine, rd290, legăturile animale de companie, lepim, barbi tricou, haina caine, pulover câine, adidog câine, animale de companie

Material Poliester
Tip Câini
Sezon Toamna/Iarna
Origine NC(de Origine)
model Solid
Nume De Brand SKS ANIMALE DE COMPANIE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare