Sudura Cap net, netic Sudare Pământ Clemă Cupru Coada de Sudare Stabilitate, Puternic netism Mare de Aspirare

w176293

47.07lei

-19.24

66.31lei

-29 %

Produs nou

Convenabil locul de muncă: a înființat o clemă împământare pentru sudare locuri de muncă oriunde în câteva secunde.Check out această aplicație la îndemână netic Sudare Clemă Împământare.Un dispozitiv care accelerează de împământare treburile pentru sudori.

Puternic netic prindere: Acest netic prindere se atașează cu ușurință la orice suprafață netedă de metal, plane sau curbe.Se ține strâns, fără să mișc cu ușurință.Acum că ai primit asta, nu va trebui să ia câteva minute în căutarea pentru o masă bună sau atașarea de împământare file.

Oferă confort: Uneori esti confruntat cu un loc de muncă care are opțiuni limitate pentru puncte la sol.Nu vrei să trebuie să ade o mașină de vopsea de locuri de muncă pur și simplu pentru a aplica o linie de siguranta.Acest netic colierul este la îndemână pentru a avea în astfel de situații.Se poate lipi pe o caroserie de mașină și nu trebuie să-dae vopsea.Colierul poate fi, de asemenea, atașat la stalpi de metal, bare, balustrade sau sudare masă.

Pachetul include: de puternic netism Mare de aspirare.Singur absorbabile greutate 3 KG,cupru coada de Sudare stabilitate.

culoare: galben

material: metal

dimensiune: 65 * 10 mm

netic Disc Diametru: 36 mm

Conținutul Pachetului:

1*Sudură Cap net(Cu Capăt de linie)

1*Dublu-Cap Fix-Tite netic Sudare Clemă Împământare

2*Șurub

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre cooperarea aspecte legate de:

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine" , vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plata:

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.videoprint.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, www.videoprint.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Etichete: lishuai magnetic sudare clemă împământare, timp sudare clemă, sudare mig clemă, instrument de sudor, sudare instrument magnet, cleme de fier sudare, sudare clemă, 200a magnetic sudare clemă împământare, masa de sudare magnet, cleme de țeavă de sudare

Numărul De Model Sudare Magnet Cap(Cu Capăt de linie)
type1 Sudura Cap net
type4 Mare de aspirare
Origine NC(de Origine)
Type3 netic Sudare Clemă Împământare
Certificare NICI unul
Type2 Coada De Sudare Stabilitate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare