Câinele Adulmeca Mat Animale De Companie Sniffing Mat Lavabil Pisica Miros De Formare Pad Consuma Energie Puzzle Jucării Pentru Animale De Companie Cățeluș Elibera De Stres Pătură

w176209

20.34lei

-12.98

33.32lei

-38 %

Produs nou

Puncte:

1、1. Acesta este un unic de formare de câine mat cu ascunse snacks-uri sau jucării mici în sforăi pad pentru câinele tău să-l găsească.Aceasta vă ajută să tren dvs. de câine de miros, și pot consuma cainele tau de energie și de a ajuta cainele pentru a pierde in greutate.

2、2. Se poate ține câinele ocupat.Acest câine alimentare pad este o modalitate foarte bună de a avea un câine cu o mulțime de energie pentru a folosi creierul lor, în timpul lor cină timp, se pot purta ca mersul pe jos.

3、3. Cu acest non-alunecare de nas de câine pad cu 2 curele, puteți să-l repara sub scaun pentru a preveni alunecarea atunci când câinele adulmecă.Câinele mat stimuleaza cainele tau fizic și psihic, ajută la scuti de stres și relaxați-vă.

4、4. Ușor de curățat, nasul câinelui pad este facut din durabilă hand-made anti-pilling material de lână, și câinele adulmecă pad pot fi curățate de către mașină.

5、5. Dimensiune aproximativ 50*45cm/19.69*17.72 în, ideal pentru medii mici, câini, iepuri și alte animale.

Informații Despre Produs:

Câine alimentare pad câinele adulmeca pad mic / mare de formare de câine mat formare pentru animale de companie pătură de muncă adecvate pentru toți câinii

Dimensiune: aproximativ 50*45cm/19.69*17.72 în

Greutate: aproximativ 250g

Material: Poliester

Utilizări: animale de companie sniffing pad / formare mat / activitate de muncă mat / mat decorativ

Punct de vânzare de produse:

1. Acesta este un unic de formare de câine mat cu ascunse snacks-uri sau jucării mici în sforăi pad pentru câinele tău să-l găsească.Aceasta vă ajută să tren dvs. de câine de miros, și pot consuma cainele tau de energie și de a ajuta cainele pentru a pierde in greutate.

2. Se poate ține câinele ocupat.Acest câine alimentare pad este o modalitate foarte bună de a avea un câine cu o mulțime de energie pentru a folosi creierul lor, în timpul lor cină timp, se pot purta ca mersul pe jos.

3. Cu acest non-alunecare de nas de câine pad cu 2 curele, puteți să-l repara sub scaun pentru a preveni alunecarea atunci când câinele adulmecă.Câinele mat stimuleaza cainele tau fizic și psihic, ajută la scuti de stres și relaxați-vă.

4. Ușor de curățat, nasul câinelui pad este facut din durabilă hand-made anti-pilling material de lână, și câinele adulmecă pad pot fi curățate de către mașină.

5. Dimensiune aproximativ 50*45cm/19.69*17.72 în, ideal pentru medii mici, câini, iepuri și alte animale.

Lista de produse: 1 Buc

Etichete: pat caine, tricotate jucării pentru animale de companie, rd290, animalul adulmeca mat mare, vizuina pentru câine, nas de câine de lucru, portbagaj mat câine kia, lepim, mat spike, e49

Picătură de transport maritim Suport
Material Alte
Se Spală Stil Spălare De Mână
Dimensiune about 50*45cm/19.69*17.72in
Greutate about 250g
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand AIHOME
Numărul De Model Formare Rogojini Nosework Pătură

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare