Martini Cocktail Mojito Poster Tablă De Metal Semn De Epocă Bucatarie Restaurant Irish Pub Bar Peștera De Decorare Arta De Perete Autocolante

w176178

16.23lei

-16.23

32.46lei

-50 %

Produs nou

Nume: Tablă De Metal

Dimensiuni: 20x30cm

Greutate: 0,18 kg

Metru: metal

1. durabil-7,8 "*11.8" metal sign, tipărit cu două culori termina pe tablă, care pot fi afișate pentru mulți ani.

2. Ușor să stea echipat cu patru șuruburi cu găuri, greutate redusa, poate fi instalat cu dublă bandă sau benzi de comandă.

3. retro-bronz artificial și rugina dau perfect look de senzație retro, și arată foarte bine în orice garaj, bar, magazin, de studiu sau de arbore.

4. cadoul perfect-un adevărat cadou unic garantat pentru a aduce un zâmbet

*Culorile reale pot varia în funcție de setările monitorului. (în principal diferite ecrane de telefon).

Am accepta cu Amănuntul en-Gros,Amestecat ordine și Picătură Navă.Oferim un discount de mare pentru comerțul cu ridicata și pentru mixtă.

Ne puteți contacta pentru orice Întrebare,este placerea noastra de a răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore.

În mod normal, transport gratuit este de a aproape întreaga lume prin China Post Air oferim Fedex DHL, Linie Specială și China Post Air Transport

Sfaturi

* Mai puțin de 2 kg ( China Post de Aer)

* Mai mult de 2kg (Fedex,DHL,Linie Specială)

* Dacă comanda Mare (de Transport maritim)

Dacă încă de puzzle pentru transport maritim, puteți vorbi cu noi on-line, Vom sfatul cel mai bun de transport maritim pentru tine.

Etichete: irlandez decoratiuni de perete, bucatarie placa, pahar martini, 8 inch android monitor, irlandez decoratiuni de afișare, Irlandeză, tacâmuri de perete, irlandez tin whistle, decor pub, bucătărie placă de metal

Stil Stil American
Forma Dreptunghi
Material Metal
Numărul De Model WYS1134R
Nume De Brand Fonseca

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare