EASTIN KY02[Actualizat] TWS căști fără Fir Bluetooth 5.0 Căști sport Căști Căști Cu Microfon Pentru Telefon inteligent Xiaomi

w17581

132.17lei

-71.18

203.35lei

-35 %

Produs nou

Până la 36H Redare

Până la 6 ore de redare cu o singură încărcare și o suplimentare de 30 de ore cu portabile incluse caz de încărcare.

În Mod Clar, Un Sunet Superior

Cel mai mare vorbitor prevede clar superioare de sunet gratuit de pop-uri, fisuri și șuieră.Puternic Extra bass sunet vă oferă unitatea să continui de enchancing frecvențele joase pentru a mai bate.

Wireless Bluetooth 5.0

Cu avansate bluetooth 5.0 tehnologie telefoane compatibile asigură ultra-rapid de cuplare.

Control Tactil Ușor

Ușor de a controla cu atingeți sau atingeți panou de sport căști fără fir.

Ușor de Configurare pentru Toate Dispozitivele.

Bluetooth 5 0 asigură ultra-rapid de cuplare, primește date și instrucțiuni cu exactitate, Reduce apel și muzică abandonului.Bluetooth căștile se conectează automat la ultimul dispozitiv asociat la pornire pentru total distragere-free experiență de antrenament.

Taxa pe drum.

Până la 6 ore de redare cu o singură încărcare și o suplimentare de 30 de ore cu inclus portabil de încărcare caz, nu vă faceți griji cu privire la funcționare pe baterie.

Super Calitate a Sunetului și Apel Gratuit.

Oferi în mod clar superioară sunet puternic cu bas profund, calitatea sunetului din căști fără fir este la fel de excelent ca CD-ul, iar iubitorii de muzica vor fi complet cufundat în lumea muzicii.Built-in microfon pentru stereo adevărat apeluri wireless, oferind o claritate incredibilă a sunetului făcut conversații la fel de mare ca muzica.

Făcut pentru Antrenament.

Sudoare-și-rezistent la intemperii pavilioane (cu o IPX5 rating) sunt realizate cu precizie proiectat carcasa pentru a proteja împotriva stropilor de apă atunci când ești la sală sau în afara de funcționare.Usoare mini căști Bluetooth echipat cu 3 perechi de ureche sfaturi pentru Incredibil de confortabil și montarea sigură atunci când antrenament.

Control Tactil Ușor.

Ușor de a controla cu atingeți sau atingeți panou de sport căști wireless, dual-ureche modul și o singură ureche modul sunt disponibile.Muguri ureche funcția de control permite apeluri hands-free, de redare media, activa asistent de voce și așa mai departe.Nu este nevoie pentru a obține prin intermediul telefonului mobil interfață, doar atingeți ușor ecranul wireless controller. De 18 luni și un răspuns rapid și prietenos servicii pentru clienți.

Etichete: magazin de căști fără fir, bem bluetooth căști, oficial xiaomi, mi xiomi, sl tws pavilioane, bluetooth primit, xiaomi redmi, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, ios pavilioane

Certificare CE
Funcția Sport
type1 Căști Bluetooth 5.0
Este wireless Da
Rezistent la apa Da
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 20000Hz
Tip Wireless Bluetooth
Caracteristici Cu Microfon
Metoda De Încărcare Caz de încărcare
Buton De Control Da
Numărul De Model KY02[Actualizat]
Vocalism Principiu Dinamic
Cu Microfon Da
Nume De Brand eastin
Rezistenta 16Ω
Impedanța până la 32 Ω
Type3 TWS Wireless Căști
Origine NC(de Origine)
Type2 Cască Bluetooth
Versiune Bluetooth 5.0
Control Al Volumului No
Comunicare Adevărat Wireless
Stil Căști
Activă A Zgomotului De Fond No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare