MAKINGTEC 2 Linii Laser la Nivel de Auto-Nivelare Mini nivel cu Laser Verde Rosu Grindă Verticală, Orizontală, Linie cu Baza Magnetica

w175541

25.42lei

-45.2

70.62lei

-64 %

Produs nou

Cross-linie Laser SA-02CR/SA-02CG gama de Lucru de aprox. 15M/30 M precizie de Nivelare ±1mm/5M de Auto-nivelare gama, de obicei, 4°±1° temperatura de Operare -10℃~+40℃ Laser clasa Laser 2 lungimea de undă 635nm/505nm Baterii 2xAA baterii alcaline putere de Ieșire 3Mw/9.5 Mw Greutate pentru SA-02C 0.225 KG Dimensiuni 71.5x76.5x55mm

1).Suntem fabrica,Doar oferă de înaltă calitate,noi nu vindem ieftin produse de calitate.

2).Suntem Magazinul Oficial pentru TECLASER INSTRUMENTE, puteți obține cea Mai bună Calitate, Preț și Servicii de aici.

3).După ce plata dvs., produsele noastre vor fi livrate în termen de 3 zile.Întotdeauna avem suficiente produse în stoc.

4).Această unitate nu include baterii.Deoarece international air transport ferește-ne să transporte lichide,praf și baterii,deci nu le putem pune în pachet.Produsele noastre sunt livrate din China, de obicei, prin intermediul www.videoprint.ro Standard de Transport maritim.Ne va livra produsele în termen de 3 zile, și, în general, acestea vor ajunge la tine în termen de 30-60 de zile.Dacă este prea târziu, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Vom rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.

1).Acceptam Alipay,West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2).Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3).Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Vom verifica fiecare element înainte de expediere,pentru a evita revine pentru defecte sau incorecte.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primesc articol sau cu probleme de calitate,vă rugăm să ne contactați,putem oferi reveni sau de a retrimite garanție, dar vă rugăm să oferi dovezi pentru a demonstra problema în mod activ.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.Vă rugăm să Rețineți: Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă.

1).12 Luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii de vin cu un copil de 2 luni garanție.

2).Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3).NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

4).Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.videoprint.ro! 1.Dacă vă place produsele noastre, puteți să ne dea de cinci stele, feedback-ul și fotografii pentru a ne sprijini, vom fi foarte recunoscător pentru tine, puteți împărtăși, de asemenea, produsele noastre cu prietenii tăi de pe VK, ru.ITO, facebook sau Twitter

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, asigurați-vă că să ne contactați la prima ora, vom rezolva problema pentru tine, să aveți o bună experiență de cumpărături.Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, așa că dacă aveți orice întrebări după primirea mărfurilor, nu lăsați feedback-ul negativ, fără a ne contacta.

Etichete: 3 360 de nivel cu laser, huepar, laser nivel, automate de nivel, laser, linia de cruce cu laser, 12 linie laser firecore, nivel cu laser, camera de bază de nivelare, laser pointer de putere

Lățimea liniei Laser ≤2,5 mm/5 M
Linie 1V1H
Extins Unghi V110°/H100°
Auto-nivelare cu laser de nivel Linie Transversală Podea Perete
Nume De Brand TECLASER
Lucru Disatnce 15M
Precizie ±1mm/5m
Dimensiune 71.5*55*76.5mm
Clasa Laser Clasa a II-a
nivel cu laser Mini laser de nivel
Origine NC(de Origine)
laser de putere 3MW
Lungime de undă 635nm
Auto-nivelare timp ≤3s
Laser lungime de undă 635nm
Certificare ROHS
dimensiune produs 71.5*55*76.5 mm
Greutate Produs 225g
Tip Baterie LR6-AM3 2*AA DE 1,5 V
Modelul De Măsurare 2 Linii
Numărul De Model SA-02C
Auto-Nivelare Gama 4°±1°
Este Dispozitiv Inteligent No
Tip Vertical Si Orizontal Lasere
IP Rating IP54

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare