Janta Perie de Curățare Lungă Peri Moi Roata de la Mașină, Perie,Rim Anvelope Pensulă,utilizarea Multifuncțională Pentru Curatare Jante,Jante Instrumente

w175507

32.91lei

-10.94

43.85lei

-24 %

Produs nou

Janta Perie de Curățare Lungă Peri Moi Roata de la Mașină, Perie,Rim Anvelope Pensulă,Multifuncțional utilizați Pentru Curățarea Roți,Jante,Evacuare Sfaturi,Motociclete,Biciclete Instrumente Caracteristici:

1. Jantele sunt întotdeauna murdar, astfel încât fiecare proprietar de masina este nevoie de o bună jante perie de curățare.Nu este nevoie de înaltă presiune de spălare,doar doar o găleată de apă cu cleaner/săpun,curățați jantele de mână,puteți vedea un rezultat imediat,murdăria va pe roți în curând.

2. Moale pp peri, nu zero, anvelope si jante, nostru perie cu apă de lubrifiere acțiune,posibilitatea de a elimina murdaria grea în ansamblu.

Flexibil face, de fapt, pot intra în foarte spații foarte înguste, fără nici zgarieturi.

3. Dacă, împreună cu detalii burete sau o laveta de microfibra prosop care poate curăța unghere și crăpături mari pensula nu poate ajunge.

4.Runda design perie care se poate măsura distanța de spițe,și se potrivesc, de asemenea, spațiul îngust dintre roata si etrierul de frână,doar s-a mutat pe Roata Perie pentru a ajunge în zonele înguste.

5. Multi-scop,curat, o mulțime de loc pentru auto, motociclete, acasă, bathroon, bucatarie.

6. Perie cu inele de cauciuc între mâner și părul,care poate proteja utilizatorii de mână pentru a evita rănit atunci când curățarea profundă jante de aluminiu ,design unic este o creativitate pentru masina detailer,curat și DIY persoană.

Caietul de sarcini:

Material: PP+PE

Culoare: Negru+Rosu

Dimensiuni: lungime: 430 mm, diametru: 80mm

Modele aplicabile: Toate Masina

Utilizare: curățare Profundă pentru masina

Pachetul Inclus : 1 buc X Spalatorie Auto Master Roata Perie

1BUC

Etichete: pantaloni capri catifea, fete tatuaj inserați codul, pantaloni canyon fete, conducător de bandă animale, ras accesorii, ciudate glezna cizme, dimensiunea îmbrăcăminte de mătase, pernă acoperă poms, jante roti mtb 29

Articol Greutate 165g
Nume De Brand TRUEFUL
Tip De Material PP+PE
Caracteristici Speciale Roata de la mașină, perie
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Bureți, Cârpe & Perii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare