Nou
Vinde fierbinte Reflectorizante CATERPILLAR DECAL VINIL 3M statele UNITE ale americii a FĂCUT AUTOCOLANT AUTO CAMION FEREASTRA BARA de PERETE decal Motocicleta

Vinde fierbinte Reflectorizante CATERPILLAR DECAL VINIL 3M statele UNITE ale americii a FĂCUT AUTOCOLANT AUTO CAMION FEREASTRA BARA de PERETE decal Motocicleta

w175314

7.16lei

-18.47

25.63lei

-72 %

Produs nou

Caracteristici: 100% de brand nou și de bună calitate, și universal montat pe toate vehiculele Decora masina cu mașina personalizate decal, care a făcut la un personlized aspectul de masina ta masina decal este rezistent la căldură și lumina soarelui, așa că nu e stins la puțin timp de ani de Ușor de instalat, doar coaja și inserați codul nu vor distruge culoare sau de suprafață este lipit pe Material:PVC de Înaltă calitate material de protecție a mediului,protecție solară rezistent la apa,nu se decoloreaza 8 culoare printting și gravură integrat,24 pascal minunat spray.Perfect tăiat,fiecare este o operă de artă de Culoare:Ca imagini arată Dimensiune: L,S,M Pachetul Include: 1 x Hot Vânzarea de Personalitate Avionul se Mișcă Lin Prin Nori Autocolant Auto Accesorii Auto Geam Decorativ din Vinil PVC 7 cm X 4.5 cm Instrucțiuni de Instalare: 1.Anhidru inserați codul va fi postat pe site-ul curat.uscat.Deposedat de toate sau o parte din capătul de hârtie,setați-o poziție bună,este fixat pe capătul de sus,de sus în jos pasta pe corp.folosiți o racletă de plastic sau card bancar și înapoi răzuire,extrudare va fi pe deplin cu aer. 2.pastă de apă vor fi postate pe site-ul curat deposedat de toate, la sfârșitul sau hârtie,soluție apoasă de agent de curățare pulverizat pe caroserie zona de adeziv și autocolante pe suprafața de mestecat a stabilit o poziție bună, eticheta cu atenție atașat la corpul vehiculului cu o racleta din plastic,decopertarea afară de apă și aer.naturale usuce la aer timp de 30 de minute,în cele din urmă elimina transferul de film.Sfaturi: Nu pune masina sub soarele fierbinte în termen de 48 de ore după instalare!!!Nu se spală la mașină, în termen de 48 de ore după instalare!

În prezent, acceptăm plata cu ajutorul Visa, MasterCard, Maestro card de debit, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, și transfer Bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.videoprint.ro mai târziu.

1. Produsele vor fi postate în termen de cinci zile lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.)

2. Vă rugăm să completați adresa de livrare completă cu numărul de telefon de contact, mai ales cumpărători ruși, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3. Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru plata de taxe vamale, nu pot fi taxe vamale din cauza unor ării politicii vamale.Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine.

Etichete: jac s5, stiker perete, ktm brand autocolante, 3m n95, steagul sua, masina pentru autocolant, cat caterpillar, ug femei, qm6 renault, masina decal

Tip De Autocolant Caroserie
Tip Adeziv Sticker
Tip De Material PVC
Numele Modelului autocolant auto
Model LOGO-ul de Brand
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Lățime Produs 15cm
Origine NC(de Origine)
Categorie Autocolante
Ambalare Nu Este Ambalat
Element De Lungime 18cm
Design Cuvinte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare