Negru Șemineu 5 Lame De Căldură Alimentat Aragaz Fan Log Arzător De Lemn Eco Fan Liniștit Acasă Șemineu Ventilator Eficient De Distribuție A Căldurii

w175274

61.02lei

-27.42

88.44lei

-31 %

Produs nou

Negru Șemineu 5 Lame De Căldură Alimentat Aragaz Fan Log Arzător De Lemn Eco Fan Liniștit Acasă Șemineu Ventilator Eficient De Distribuție A Căldurii

Caracteristici: 1. Mai multe Scopuri: actualizat 5-Blade fan va oferi o cantitate mai mare de aer, făcându-l cel mai eficient mod pentru a incalzi o camera de la o soba, este utilizat pe scară largă în sobe cu lemne, sobe cu gaz, peleți, etc.

2. Căldură Alimentat Fan: Nu baterii sau sursa de alimentare principal este necesar, și termoelectrice modul poate fi folosit ca un mic generator pentru a alimenta motorul de la ventilator.Ventilatorul de bază și lamele sunt realizate din aluminiu anodizat, ceea ce face fan anti-rugina, rezistent la abraziune, și acesta are o conductibilitate termică bună.

3. Liniște Eco Fan: Aceasta soba pe lemne fan se pot răspândi căldură în jurul valorii de cameră, ridica temperatura cu zgomot redus, pentru a îmbunătăți circulatia aerului cald, aduce un confort mai mare și de a reduce consumul de lemn în sobă.Este mult mai stabil și eco-friendly.

4. Protecție la supraîncălzire: built-in benzi metalice de la partea de jos a sobei fan sunt proiectate pentru a ridica usor marginea ventilatorului atunci când este aproape de temperatura maximă de funcționare pentru a proteja motorul și module termoelectrice.

5. Vă rugăm să Rețineți: recomandată temperatura de suprafață este între 50°C-350°C (122°F-662°F).Atunci când temperatura ajunge la aproximativ 200°C, randamentul de conversie este mai mare. (Pentru lemn soba semineu fan)!

Caracteristici:

1. Liniște, nici baterii sau energie electrică necesară, începe la temperatură scăzută, salvați de combustibil, și bucurați-vă mai repede caldura de la aragaz.

2. Simplu stil de design este mai mult, în conformitate cu estetica de Europeni și Americani, și simplu de vânt lame poate oferi vânt puternic.

Caietul de sarcini:

Model: SF204G

Interval de temperatură de funcționare: 122 de grade F pentru a 662 de grade F (50 grade C la 350 grade C)

Numărul de lame: 5

Zgomot: ≦25dB

Viteza: 1400 rpm

Material: aliaj de aluminiu

Putere: module termoelectrice

Volumul de aer unitate: 180-220

Culoare: negru

Dimensiune produs: aproximativ 160*90*185 mm/6.30*3.54*7.28 în

Dimensiune ambalare: aproximativ 175*120*207mm/6.89*4.72*8.15 în

Greutatea netă: aproximativ 490g

Greutate brută: despre 675g

Certificare: CE/RoHs

Lista De Ambalare:

1 x Ventilator Semineu

Etichete: caldura lemnului, putere termică aragaz, ventilator, putere termică, Zen, 2 lame de căldură alimentat aragaz, ventilator, incalzitor mini, handi încălzire, ventilator pentru semineu soba, vodă 4 lamă de căldură alimentat aragaz, ventilator, eco fan pentru aragaz

Putere 101W & Up
Origine NC(de Origine)
Conservarea Căldură Durata 8-10 ore

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare